Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, borsası, bölcek, ilköğretim, kütahya, merkez, okulu, ticaret

Ticaret Borsası Bölcek İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ticaret Borsası Bölcek İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya

Ticaret Borsası Bölcek İlköğretim Okulu Hakkında - Ticaret Borsası Bölcek İlköğretim Okulu Tanıtım - Ticaret Borsası Bölcek İlköğretim Okulu Resimleri - Ticaret Borsası Bölcek İlköğretim Okulu İletişim

Ticaret Borsası Bölcek İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuzda eğitim öğretim faaliyetleri 1928 yılında başlamıştır

Köy içinde bir odada sürdülüren eğitim-öğretim faaliyetleri II dünya savaşının başlaması ile son bulmuştur

1944 yılında köylüler tarafından şimdiki okul bahçemizde 2 katlı ahşap okul binası yapılmış , eğitim öğretim faaliyetleri burada tekrar başlamıştır

20/05/1949 tarihinde ilk mezunlarını vermiştirBu mezunlardan orta öğretim devam eden olmamıştır

1967 yılında Bozyer mevkii ismi ile anılan yerde 3500 metrekarelik bir alan üzerine devlet tarafından 3 derslik ,bir mutfak ve bir işlik olmak üzere 216 metrekarelik beton okul , tuvalet ve kömürlük öğretmenler için bir çatı altında 2 durumlu 102 metrekarelik lojman yapılmıştır

2007 yılında 12 derslikli yeni bir okul yapılmıştır Eğitim ve Öğretim Faaliyetleri halen bu okulda devam etmektedir

Ticaret Borsası Bölcek İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 2742318675
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: ticaretborsasibolcekioomebk1 2tr
Okulun E-Posta Adresi: 426392@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Ticaret Borsası Bölcek İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com