|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, borsası, bölcek, ilköğretim, kütahya, merkez, okulu, ticaret |
Ticaret Borsası Bölcek İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ticaret Borsası Bölcek İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez KütahyaTicaret Borsası Bölcek İlköğretim Okulu Hakkında - Ticaret Borsası Bölcek İlköğretim Okulu Tanıtım - Ticaret Borsası Bölcek İlköğretim Okulu Resimleri - Ticaret Borsası Bölcek İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ticaret Borsası Bölcek İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzda eğitim öğretim faaliyetleri 1928 yılında başlamıştır ![]() Köy içinde bir odada sürdülüren eğitim-öğretim faaliyetleri II dünya savaşının başlaması ile son bulmuştur![]() 1944 yılında köylüler tarafından şimdiki okul bahçemizde 2 katlı ahşap okul binası yapılmış , eğitim öğretim faaliyetleri burada tekrar başlamıştır ![]() 20/05/1949 tarihinde ilk mezunlarını vermiştir Bu mezunlardan orta öğretim devam eden olmamıştır![]() 1967 yılında Bozyer mevkii ismi ile anılan yerde 3500 metrekarelik bir alan üzerine devlet tarafından 3 derslik ,bir mutfak ve bir işlik olmak üzere 216 metrekarelik beton okul , tuvalet ve kömürlük öğretmenler için bir çatı altında 2 durumlu 102 metrekarelik lojman yapılmıştır ![]() 2007 yılında 12 derslikli yeni bir okul yapılmıştır Eğitim ve Öğretim Faaliyetleri halen bu okulda devam etmektedir![]() Ticaret Borsası Bölcek İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 2742318675 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: ticaretborsasibolcekioo meb k1 2 trOkulun E-Posta Adresi: 426392@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ticaret Borsası Bölcek İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|