Balaban Köyü Bergama - İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Balaban Köyü Bergama - İzmirBalaban - Balaban Köyü - Balaban Köyü Bergama - İzmir - Balaban Hakkında - Balaban Resimleri - Balaban Tanıtım - Balaban Bilgileri İlçe : Bergama İL : İzmir Balaban, İzmir İli Bergama İlçesi'nin 25 km güneybatısında Yunt sıradağları üzerinde bulunan eski bir yörük köyüdür![]() Hayvancılık ve geçmişinde daha çok yer alan halı ve kilim dokumacılığı ile ünlüdür Günümüzde 5-10 hane yerleşimcisi kalmıştır Tahminen 10 yıl içinde yok alacak olan bir köydür![]() Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı - Yok İlköğretim Okulu Var / Faal Değil - Taşımalı Eğitim Yapılıyor PTT Şubesi Yok - PTT Acentası Yok Su Şebekesi Var Kanalizasyon Yok Köy Muhtarı : SEBAHATTİN GÜNALAN Muhtarlık Erişim Bilgileri : Telefon : 0 (232) 668 11 16 Cep Telefonu : 0 (536) 671 88 16 Demografik Bilgiler : Nüfusu : 2000 / 58 1997 / 55 İle Uzaklığı : 130 km İlçeye Uzaklığı : 23 km Rakım : 470 m Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Balaban köyüne ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
|
|
|