|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, kütahya, köseler, okulu, tavşanlı |
Köseler İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Köseler İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaKöseler İlköğretim Okulu Hakkında - Köseler İlköğretim Okulu Tanıtım - Köseler İlköğretim Okulu Resimleri - Köseler İlköğretim Okulu İletişim Köseler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1964-1965 Öğretim yılında hizmete açılmıştır ![]() OKULUN YERLEŞİM YERİ Köseler Köyü Kütahya İli, Tavşanlı ilçesine bağlı, ilçeye uzaklığı 33 km olan 100 haneli bir yerleşim birimidir Köyümüzde yaklaşık 650 kişi yaşamaktadır![]() Köy ilçenin batısındadır Kuzey doğusunda Eşen köyü, Günel doğusunda Elmaağacı köyü, güneyinde Nusratlar Köyü, Batısında Harmancık ile çevrilidir Köseler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: (274) 6368221 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://tavsanlikoseler meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 455335@meb gov trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Köseler İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|