![]() |
Bildiğin Gibi Değil... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Bildiğin Gibi Değil...Bildiğin Gibi DeğiL_Ali Kınık ![]() ![]() ![]() Eskiden bir adım vardı, Ümidim, feryadım vardı, Şimdi ben, o ben değilim Yolumu bilmiyorum, Ölmüyor, gülmüyorum, Bu hayat yordu beni Bildiğin gibi değil ![]() ![]() ![]() Dağlarım devriliyor, Gençliğim savruluyor, Bir ayaz vurdu beni Bildiğin gibi değil ![]() ![]() ![]() Güllerim devriliyor, Gençliğim savruluyor, Bir ayaz vurdu beni Bildiğin gibi değil ![]() ![]() ![]() Eskiden mevsim seçerdim, Solardım; çiçek açardım, Şimdi ben, o ben değilim, Bir nefes, bir ahım var, Bilmem ne günahım var, Vedalar sardı beni, Bildiğin gibi değil ![]() ![]() ![]() Dağlarım devriliyor, Gençliğim savruluyor, Bir ayaz vurdu beni Bildiğin gibi değil ![]() ![]() ![]() Güllerim devriliyor, Gençliğim savruluyor, Vedalar yordu beni, Bildiğin gibi değil ![]() ![]() ![]() Şehrin en karanlık yerinde duruyorum; haydi, vur beni! ![]() ![]() Hiç ümidim kalmadı; tutunacak bir dalım ![]() ![]() ![]() Başım yere eğme benim; mazlum yerine koyma ![]() Allı-pullu düşlerim vardı oysa ![]() Bir hayat böyle tersine dönmez; bir yiğit böyle harcanmaz ![]() Dağlara-taşlara bağırasım geliyor ![]() İçim yanıyor içim! Bildiğin gibi değil ![]() ![]() ![]() Bu, bir hikayenin bitişi midir; bu, kanlı bir veda mıdır? Bu, son savaşçının yediği kurşun; bu, son kalenin de düşüşü müdür? Dalgaların çekilişi, bayrakların yıkılışı; bu, şarkıların susuşu mudur? Ömrüm kanıyor ömrüm! Bildiğin gibi değil ![]() ![]() ![]() Ben bu hayata asiydim; öyle değil mi? Bir yıldız kaydı ömrümden; ben de yenildim ![]() ![]() ![]() İşte her şeye sırtımı dönüp koşuyorum ![]() ![]() ![]() Sarı güller kahrolsun; ıslak gözler, beyaz mendil kahrolsun! ![]() ![]() Kahrolsun bu kaldırım; bu nezaket, mutluluk dilekleri! ![]() ![]() Canım yanıyor canım! Bildiğin gibi değil ![]() ![]() ![]() """YİĞİDİ GÜL AĞLATIR
![]() ![]() ![]()
|