|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, eskiköy, ilköğretim, muğla, okulu, ortaca |
Eskiköy İlköğretim Okulu Bilgileri Ortaca Muğla |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Eskiköy İlköğretim Okulu Bilgileri Ortaca MuğlaEskiköy İlköğretim Okulu Hakkında - Eskiköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Eskiköy İlköğretim Okulu Resimleri - Eskiköy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Eskiköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ: Okulumuzda öğrenenler ve öğretenler değişime ve gelişime açık olsun ![]() MİSYONUMUZ: Atatürkçü, insan haklarına saygılı, bilimsel düşünme gücüne sahip, çevresiyle iyi ve olumlu ilişkiler kurabilen bireyler olarak yetiştirmek ![]() Eskiköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ortaca Okulun Telefonu: 252 2842403 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Eskiköy Ortaca Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 716904@meb k 12 tr![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 200-250 Tl arasıEskiköy İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|