|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ağaçlı, aydın, bilgileri, ilköğretim, okulu, söke |
Ağaçlı İlköğretim Okulu Bilgileri Söke Aydın |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ağaçlı İlköğretim Okulu Bilgileri Söke AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Ağaçlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ağaçlı İlköğretim Okulu Resimleri - Ağaçlı İlköğretim Okulu Hakkında Kurum Bilgileri Kurum Kodu 423231 Öğretim Şekli Normal Öğretim Kurum Türü İlköğretim Okulu Ağaçlı İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ağaçlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ağaçlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ağaçlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ağaçlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / SÖKE Adı: AĞAÇLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AĞAÇLI KÖYÜ Telefon Numarası: 2565111647 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi:Ağaçlı İlköğretim Okulu Söke MEM e-kunye:Ağaçlı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|