![]() |
Acun'un Akıl Almaz Kaderi |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Acun'un Akıl Almaz Kaderi![]() "Var mısın Yok musun" programının sevilen sunucu Acun Ilıcalı, görme özürlü yarışmacı Evren'e yaptığı sürprizle bugün bir kez daha gönülleri fethetti ![]() Ekranlarda sempati saçan Acun'un aslında büyük bir trajedinin kahramanı olduğunu biliyor muydunuz? Acun, trafik kazasında önce babaanne ve dedesini, 4 yıl sonra da anne ve babasını kaybetti ![]() ![]() Acun Ilıcalı, ailesinin peşini bırakmayan bu akıl almaz kaderi anlattı ![]() 19 YAŞINDA EVLENDİM Çok sevdiğim babaanne ve dedemi trafik kazasında yitirdim ![]() ![]() ![]() Bu olaydan 4 yıl sonra aynı korkunç kader bu kez anne-babamı buldu ![]() Ben 19 yaşında evlendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kızım Banu da onların yanındaydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ANNEM ÖLMÜŞTÜR Balıkesir Devlet Hastanesi'ne gittim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KIZIM MUCİZE ÇOCUK Dünyada, bundan daha büyük bir acı olamaz herhalde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'KOLUMDA 36 DİKİŞ VAR' Ailemi trafik kazasında kaybedip, sonrasında ilk eşimden boşanınca ben de ipler tamamen koptu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Vatan) |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Acun'un Akıl Almaz Kaderi |
![]() |
![]() |
#2 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Acun'un Akıl Almaz KaderiGerçkten çok acı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tşkler Rahatsız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|