Forumdam Ayrılıyorum !!!! |
|
|
#1 |
|
tilki
|
Forumdam Ayrılıyorum !!!!Sarışın: Forumda sarışın sayısı artmaya başladı Ben "aptal olmayan sarışın" ünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum Kariyerimin zirvesindeyken bırakmak istiyorum Boyalarım akmadan, ibibikler ötmeden ![]() Hoşçakalın ![]() Alıngan: O yüzden yazayım dedim, ben diyorum, gidiyorum ![]() Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ? Admin: Forumdan ayrılıyorum Taksidi ödüyemedik bu ay Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!! Muhalif doğacı: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar ![]() Direnişlerime rağmen forumun en altındaki ağaçlar kesilerek "forum oyunları" bölümü açıldı Adminleri şiddetle kınıyorum ![]() Kın kın kın![]() Duygusal: ben bennn ………………… daha fazla konuşamayacağım Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım ![]() Akmerkez beni bekler ![]() Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım ![]() Yeni Üye: Ben çok yeniyim Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim
|
|
|
|