|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| banaz, bilgileri, eynel, ilköğretim, mahire, okulu, uşak |
Mahire Eynel İlköğretim Okulu Bilgileri Banaz Uşak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mahire Eynel İlköğretim Okulu Bilgileri Banaz UşakMahire Eynel İlköğretim Okulu Hakkında - Mahire Eynel İlköğretim Okulu Tanıtım - Mahire Eynel İlköğretim Okulu Resimleri - Mahire Eynel İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mahire Eynel İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1 kademeye 23 öğrenci, 2 kademeye 40 öğrenci kaydedilerek eğitim-öğretime 1992-1993 öğretim yılı başında başlamıştır Okulumuz normal eğitim yapmakta olup, karma olarak anasınıfı dâhil 287 öğrenciden oluşmaktadır![]() Eğitim - Öğretim Bina ve Öğrenci Durumu : Okulumuz 1 Anasınıfı,1 Fen Laboratuarı, 1 Bilişim Teknolojileri Sınıfı ve 10 derslik olmak üzere toplam 12 derslikten oluşmaktadır Okul binamız bahçesi ile birlikte toplam 9874 metrekaredir Okul Bahçemizde ağaçlandırma çalışmaları yapılmış olup, oyun alanları mevcuttur Okulumuza Güllüçam Köyü, Gedikler Köyü, Kızılcaören Köyü, Kuşdemir Köyü ve Değirmenler kümesinden taşımalı öğrenciler gelmektedir![]() Mahire Eynel İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Banaz Okulun Telefonu: 276 315 48 48 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www banazmahireeynelio k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mahire Eynel İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|