|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, okulu, omurca, ulubey, uşak |
Omurca İlköğretim Okulu Bilgileri Ulubey Uşak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Omurca İlköğretim Okulu Bilgileri Ulubey UşakOmurca İlköğretim Okulu Hakkında - Omurca İlköğretim Okulu Tanıtım - Omurca İlköğretim Okulu Resimleri - Omurca İlköğretim Okulu İletişim ![]() Omurca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Eğitim hizmetlerinin getirildiği heryerde gençlerimizi Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, üstünlüklerini herkese kanıtlayacak şekilde en iyi şekilde hazırlamak, Gençlerimizin çağdaş, demokrat ve laik çizgide yürümelerini sağlamaktır ![]() Eğitim alanındaki tüm yenilikleri takip etmek ve okulumuza taşımaktır ![]() Fiziki yapı içerisinde kapasitelerini geliştirmek, verimi arttırmak ve herkesin eşit olarak yararlanmasını sağlamaktır ![]() VİZYONUMUZ İstiyoruz ki, Yarattığımız değerler çevremizdeki eğitim düzeyini yükseltsin, ülke genelinde en üst sıralara çıkarsın ![]() Öğrencilerimiz arasından gelecekte, her alanda ulusal ve uluslararası düzeyde, başarı kazanmış insanlar çıksın ![]() Eğitim öğretim faaliyetlerimiz en son teknoloji kullanılarak sağlansın ![]() Çevremizde yaşayan insanları eğitim ihtiyaçları ile ilgili tüm beklentilere cevap verelim ![]() Okulumuz fiziki mekan, yönetim anlayışı ve imkanlar açısından bir toplum merkezi olsun ![]() Okulumuz sosyo-kültürel ve sportif faaliyetlerin sürdürülebildiği bir merkez olsun ![]() Omurca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ulubey Okulun Telefonu: (276) 7968549 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Omurca Kasabası Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 243414@meb k12 tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Omurca İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|