|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, çerte, emet, ilköğretim, kütahya, okulu |
Çerte İlköğretim Okulu Bilgileri Emet Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çerte İlköğretim Okulu Bilgileri Emet KütahyaÇerte İlköğretim Okulu Hakkında - Çerte İlköğretim Okulu Tanıtım - Çerte İlköğretim Okulu Resimleri - Çerte İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çerte İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir ![]() MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve takım çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır ![]() Çerte İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Emet Okulun Telefonu: (274) 479 22 87 Okulun Faksı: (274) 479 22 87 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://certeioo meb k12 tr Okulun E-Posta Adresi: 424905@meb k12 tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çerte İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|