|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, emet, ilköğretim, kütahya, okulu, yenice |
Yenice İlköğretim Okulu Bilgileri Emet Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yenice İlköğretim Okulu Bilgileri Emet KütahyaYenice İlköğretim Okulu Hakkında - Yenice İlköğretim Okulu Tanıtım - Yenice İlköğretim Okulu Resimleri - Yenice İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yenice İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ 1-Kendini sürekli yenileyen; okuyan, inceleyen, araştıran; analiz ve sentezler yapabilen; nesillerin yetiştiği, 2-Bütün Öğrencilerin; akla ve bilime dayalı eğitim ortamında;Hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, 3-Dünü,bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle, çevrede, bölgede ve ülkede “model okul” olmaktır ![]() MİSYONUMUZ Ülkemizin çağdaş insan yetiştirme politikalarının temel kaynağı ve fideliği olarak: 1-Yüce önder Atatürk’ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen, 2-Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir Yenice İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Emet Okulun Telefonu: (274) 476 70 47 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Yenice Beldesi Okulun Web Adresi: http://yenice43 meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 460384@meb k12 tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yenice İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|