![]() |
Gökhasan Köyü Hakkında Bilgi Alaplı Zonguldak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhasan Köyü Hakkında Bilgi Alaplı Zonguldakgökhasan köyü bilgileri - gökhasan köyü tanıtım - gökhasan köyü resimleri Gökhasan, Zonguldak ilinin Alaplı ilçesine bağlı bir köydür ![]() Tarihi köyde olan bir salgın hastalık sonucu köyün nüfusunun tamamı hayatını kaybetmiştir ![]() ![]() ![]() ===Kültür===Turizm Okuma yazma oranı ve eğitim seviyesi oldukça yüksektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coğrafya [değiştir] Zonguldak iline 67 km, Alaplı ilçesine 7 km uzaklıktadır ![]() ![]() İklim Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir ![]() ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 2000 321 1997 255 Ekonomi Köyün ekonomisi tarıma ve değişik kurumlarda mesleki çalışmaya dayalıdır ![]() ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() Seçildikleri yıllara göre köy muhtarları: 2009 - Bülent Uçar 2004 - Burhan ŞEN 1999 - Burhan ŞEN 1994 - Burhan ŞEN 1989 - Ahmet KASIM 1984 - Huseyin ERDOĞAN 1979 - Mehmet ALTAY(Rahmetli) Altyapı bilgileri Köyde, ilköğretim okulu yoktur(vardı taşımalıya geçildi,okul harabe oldu) fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|