![]() |
<<< A-Ş-K >>> |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
<<< A-Ş-K >>>Aşk suskunluğumdu benim! Kendime ırak bir kentten çok sesli bir ağırlama, içten bir ikrarın yetmeyen teşekkürlü karşılığı ![]() ![]() ![]() Aşk yanımdı benim! Kelimesiz, hecesiz ama ağlamaklı ![]() ![]() ![]() Acele etme bu gece ![]() Aşk vurgunumdu benim! Yaralı ama kansız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk yazımdı benim! Aşk yazdığımdı, okuduğundu ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk heyecanımdı benim! Vursalar ölmezdim o heyecandaki kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk itirafımdı benim! Okunan, dinlenen ama bilinmeyen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buydu galiba aşk! En can alıcı noktada bir İstanbul kaçağı, birçok A’lı kent kaçamağı, bir gözyaşı bozgunu, bir kavuşma, bir ayrılık ve bin ölüm… Sayısız dirilişte aynı yemin! Döndüğüm sözümde hayâsız yalan ![]() ![]() Aşk yasağımdı benim! Uzaklığını ölçtüğüm bir şarkı, tınısını mırıldandığımda anlamı beynime oturan bir müzik ![]() ![]() Aşk çözümümdü benim! Düğümlerin çıkmazından, elime düşen tek bir seni seviyorum’du ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk engelimdi benim!
Burkulan yanıma yerleşen yalnızlığına eş, diğer yanımda onmaz bir gelecek… Artık bir gece bu karanlık! Gelme, kendim kendimi avuttum! alıntı
![]() |
Cevap : <<< A-Ş-K >>> |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : <<< A-Ş-K >>>Aşk heyecanımdı benim! Vursalar ölmezdim o heyecandaki kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En güzel bu olmuş
![]() |
Cevap : <<< A-Ş-K >>> |
![]() |
![]() |
#4 |
merve16
|
![]() Cevap : <<< A-Ş-K >>>BENCE HEPSİ ÇOK GÜZEL EMEĞİNİZE SAĞLIK
|