![]() |
Akpınar Köyü Ulubey Ordu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akpınar Köyü Ulubey OrduUlubey Akpınar Köyü - Akpınar Köyü Hakkında - Akpınar Köyü Tanıtımı - Akpınar Köyü Resimleri İlçe: ULUBEY İl: ORDU Köy Muhtarı: SÜLEYMAN ŞAHİN Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000 - 590 İle Uzaklığı: 17 km İlçeye Uzaklığı: 6 km Rakım: 330 m NÜFUSU : 450 Erkek, 216 Kadın olmak üzere ceman 666 EĞİTİM DURUMU : İlköğretim okulu vardır ![]() GEÇİM KAYNAKLARI : Fındık, az da olsa arıcılık ARAZİ DURUMU : Kısmen düz kısmen engebeli “Akpınar” çok kullanılan köy adlarındandır ![]() ![]() Akpınar köyü Ulubey ilçe merkezine 6 Km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akpınar köyünün nüfusu 2005 sayımına göre 450 erkek, 216 kadın olmak üzere ceman 666 dır ![]() Akpınar köyü 5 mahalleden mevcut olup, 5600 kültür arazisi ve 5 dönüm kültür dışı arazi bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akpınar köyünde ilköğretim okulu vardır ![]() ![]() Altyapı Bilgileri ![]() ![]() Manzara ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|