![]() |
Sevme Beni Ne Olur Beterinde Beteriyim |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Sevme Beni Ne Olur Beterinde BeteriyimBETERİYİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dengesiz ve gelgitliyim fazla yaklaşma ne olur Can yakar hissizliğim ![]() ![]() Kötüyüm Karanlığım Çirkinim ![]() ![]() Değersizliğimden Ölmek Üzereyim ![]() ![]() Pamuk ipliğinde geziniyiorum kurulu düzenim yok benim Depremlerdeyim Dengesizim Gelgitliyim ![]() ![]() Sewme beni ne olur beterinde beteriyim gelirim derim gelmem gelmem derim dunyami sererim ![]() ![]() Ben bile korkuyorken kendimden eger sen korkmazsan benden işte o zaman hayatinin en çıkmaz lekesiyim ![]() ![]() Dokunma bana kirlenmesin ellerin Lanetlenmişlerin en lanetiyim ![]() ![]() Dünüme aldanma geçmişim yok benim yarinim belirsiz Kendimi kaybettim Benliğim benden habersiz Issiz ve karanlık caddelerdeyim Dengesiz ve gelgitliyim ![]() ![]() Gülüşüme aldanma iki saniyeliktir ![]() ![]() ertsi acı ertesi keder ertesi hüzün ertesi ölüm ertesi gözyaşıdır gülüşümün ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Sevme Beni Ne Olur Beterinde Beteriyim |
![]() |
![]() |
#2 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Sevme Beni Ne Olur Beterinde Beteriyimharika olmuş hayko emeğine sağlık ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Sevme Beni Ne Olur Beterinde Beteriyim |
![]() |
![]() |
#3 |
hayko26
|
![]() Cevap : Sevme Beni Ne Olur Beterinde Beteriyimteşekkürler |
![]() |
![]() |
|