![]() |
Küpecik Köyü Ladik Samsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küpecik Köyü Ladik SamsunLadik Küpecik Köyü - Küpecik Köyü Hakkında - Küpecik Köyü Tanıtımı - Küpecik Köyü Resimleri Tarihi Küpecik köyünde bulunan içme suyunun böbrek taşlarını döktüğü bir çok insanın şifa bulması sonucu anlaşılmıştır ![]() ![]() Coğrafya Samsun iline 95 km, Ladik ilçesine 14 km uzaklıktadır ![]() İklim Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir ![]() ![]() ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2000 375 1997 351 Ekonomi Köyün ekonomik durumu köyde yaşayan insanların hemen hemen hepsi emekli aylığı almaktadır ![]() ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() yıllara göre seçilen muhtarlar 2008 -Recep Ünsal 2004 - Ahmet Özkul 1999 - Muammer Gece 1994 - Gülahmet Ünsal 1989 - Murat Güler 1984 - Gülahmet Ünsal 1978 - Gülahmet Ünsal Altyapı bilgileri Köyde ilköğretim okulu vardır ama merkezi eğitim sistemine geçilmesinden ötürü öğrenciler ilçe merkezinde eğitim almaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|