![]() |
Yurtdağı Köyü Vezirköprü Samsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yurtdağı Köyü Vezirköprü SamsunSamsun İli Köyleri - Yurtdağı Köyü Hakkında -Yurtdağı Köyü Tanıtımı - Yurtdağı Köyü Resimleri Samsun Bilgiler Nüfus 193 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 55900 Alan Kodu 0362 Yönetim Coğrafi Bölge Karadeniz Bölgesi İl Samsun İlçe Vezirköprü Yurtdağı, Samsun ilinin Vezirköprü ilçesine bağlı bir köydür ![]() Tarihi Köye artvin dolaylarından geeln gürcü ler kurmuştur ![]() Coğrafya Samsun iline 125 km, Vezirköprü ilçesine 10 km uzaklıktadır ![]() İklim Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 2000 193 1997 190 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() Seçildikleri yıllara göre köy muhtarları: 2004 - Metin Çankaya Köy Muhtarı: METİN ÇANKAYA Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0362-6884274 Cep Telefonu: 0546-7734651 Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000 193 1997 190 İle Uzaklığı: 125 km İlçeye Uzaklığı: 10 km Rakım: 700 m Sağlık Evi Yok Sağlık Ocağı Yok İlköğretim Okulu Var / Faal Taşımalı Eğitim Yapılıyor PTT Şubesi Yok PTT Acentası Var Su Şebekesi Var Kanalizasyon Yok Altyapı bilgileri Köyde ilköğretimOKULU VARDIR Köyde, kanalizasyon şebekesi yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|