![]() |
Bir Ayna Arıyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Ayna ArıyorumBir Ayna Arıyorum ![]() Ayna arıyorum; bana dost, yâr can yoldaş olacak ![]() Bir ayna arıyorum; yaratılışımın inceliklerini bana gösterecek ![]() Bir ayna arıyorum; cânımı cânına emanet edecek ![]() Bir ayna arıyorum; özümü yüzünde seyredecek Bir ayna arıyorum; nazarı himmeti hep üzerimde gezecek ![]() Bir ayna arıyorum; sırrımı aşikâr kılacak ![]() Bir ayna arıyorum; beni ne eksik, ne fazla yansıtacak ![]() Bir ayna arıyorum; hatâlarımı, kusurlarımı merhametiyle setredecek ![]() Bir ayna arıyorum; her dem taze kalacak, paslanmayacak,tozlanmayacak ![]() Bir ayna arıyorum; içimi dökecek, derdimi yüklenecek ![]() Bir ayna arıyorum; gülünce yüzünde güller açacak ![]() Bir ayna arıyorum; mumu güneş, damlayı derya yapacak ![]() Bir ayna arıyorum; hasretimi dindirip, gözyaşımı silecek ![]() Bir ayna arıyorum; dört kitabın mânasını bir hecede toplayacak ![]() Bir ayna arıyorum; Kibrit-i Ahmer gibi bakırı altına dönüştürecek ![]() Bir ayna arıyorum; idrâkimi uyandırıp, vehîmden kurtaracak ![]() Bir ayna arıyorum; iki deniz yolculuğumda Hızır’ım kesilecek ![]() Bir ayna arıyorum; başımı dizine koyacak, saçımı okşayacak ![]() Bir ayna arıyorum; beni benden alıp öteye taşıyacak ![]() Bir ayna arıyorum; incinmeyecek, incitmeyecek, kırmayacak, kırılmayacak ![]() Bir ayna arıyorum; yedi gök aşıp Mî’rac’a yol bulacak ![]() Bir ayna arıyorum; uykusuz, umutsuz gecelerime muştular sunacak ![]() Bir ayna arıyorum; Rahman’ın kokusunu Yemen’den getirecek ![]() Bir ayna arıyorum kısaca aradığımdan haberi olacak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|