Hayattan Hikayeler 16 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hayattan Hikayeler 16Hayattan Hikayeler 16 Daha henüz 18 yaşındaydı, ama hayatının sonundaydı Tedavisi mümkün olmayanölümcül bir kansere yakalanmış, dert içinde eve kapanmıştı Sokagaçıkmıyordu ![]() Annesi ![]() ![]() Bir de kendisi![]() ![]() O kadardı bütün hayatı![]() ![]() Bir gün fena haldebunaldı, dayanamadı, attı kendini sokağa Bir yığın vitrinin önünden geçti![]() Tam bir CD satan dükkanı da geride bırakmıştı ki, bir an durdu Geri döndü,kapıdan içeri, gözüne hayal meyal takılan genç kıza bir daha baktı Kendiyaşlarında harika bir genç kızdı tezgahtar ![]() Hani ilk bakışta ask derler ya, öyletakılıp kalmıştı işte ![]() ![]() İçeri girdi Kız gülümseyerek koştu ona![]() ![]() "Sizenasıl yardım edebilirim" diye ![]() ![]() Nasıl bir gülümsemeydi o![]() ![]() Hemen oracıkta sarılıp öpmek istedi kızı![]() ![]() Kekeledi, geveledi, sonra "Evet" diyebildi![]() Rastgele birplağı işaret ederek ![]() ![]() ![]() "Evet ![]() Su CD'yi bana sarar mısınız?" Kız CD'yi aldı, içeri gitti Az sonrapaket edilmiş geri geldi Aldı paketi, çıktı dükkandan, evine döndü, açmadandolabına attı Ertesi sabah gene gitti aynı dükkana Gene bir CD gösterdikıza, sardırdı, aldı eve getirdi, attı paketi dolaba, gene açmadan ![]() Günlerhep alınıp sardırılan CD'lerle geçti Kıza aıilmaya bir türlü cesaretedemiyordu Annesine açıldı sonunda![]() ![]() Annesi "Git konuş oğlum, ne varbunda" dedi Ertesi sabah bütün cesaretini topladı Erkenden dükkana gitti Bir CD seçti Kız gülerek aldi plağı Arkaya gitti, paketlemeye Kız içerdeyken bir kağıda"Sizinle bir gece çıkabilir miyiz" diye yazdı, altına telefon numarasını ekledi, notu kasanın yanına koydu gizlice ![]() Sonra paketini alıp kaçtı genedükkandan ![]() ![]() ![]() Iki gün sonra evin telefonu çaldı Anne açtı telefonu CD dükkanındakitezgahtar kızdı arayan ![]() ![]() ![]() Delikanlıyı istedi Notunu yeni bulmuştu da Anne ağlıyordu "Duymadınız mı"dedi "Dün kaybettik oğlumu " Cenazeden birkaç gün sonra, anne oğlununodasına girebildi sonunda ![]() Ortalığa çeki düzen vermeliydi Dolabı açtı Orayaatılmış bir yığın açilmamış paket gördü Paketleri aldı, oğlunun yatağınaoturdu ve bir tanesini açtı Içinde bir CD vardı, bir de minik not![]() "Merhaba Siziöyle tatlı buldum ki ![]() Daha yakından tanımak istiyorum Bir aksam birlikteçıkalım mı Sevgiler Jacelyn! " Anne bir paketi daha açtı Onda da bir CDve bir not vardı "Siz gerçekten çok tatlı birisiniz, hadi beni bu gecedavet edin, artık Sevgiler Jacelyn!" Unutmayın
|
|
|
|