![]() |
Ve Artık Söz Bitti, Üç Nokta... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ve Artık Söz Bitti, Üç Nokta...Ve Artık Söz Bitti, Üç Nokta ![]() ![]() ![]() ![]() Uzun yoldan geliyorum ![]() ![]() ![]() Kelimelerin bittiği, sözün tükendiği yerden ![]() ![]() ![]() Kirpiklerimle göğün tozunu eliyorum ![]() ![]() ![]() Geçmişim hem yârdan, hem serden ![]() ![]() ![]() Uzun yoldan geliyorum ![]() ![]() ![]() Bilsen nasıl yorgunum ![]() Yüzüne bakmaya yüzüm yok! ![]() ![]() ![]() Hani zaman en iyi ilaçtı? Zamanın açtığı yaralara devâm yok! ![]() ![]() ![]() Sırtımda yüklü yılların vebâli, Sana dokunmaya mecâlim yok! ![]() ![]() ![]() Uzun yoldan geliyorum ![]() ![]() ![]() Üstüm başım toz içinde ![]() ![]() ![]() Karşında öyle necis kaldım ki ![]() ![]() ![]() Sana dair, Senin içinde; kendime öyle yabancı bırakıldım ki ![]() ![]() ![]() Unuttum herşeyi bir bir ![]() ![]() ![]() Verdiğim sözleri, ettiğim o yeminleri, Seni bıraktığım o tozlu rafların yerini ![]() ![]() ![]() Oysa Sen, hâlâ saklıyordun yaprak yaprak koynunda ![]() ![]() ![]() Kuru bir salkım leylak çiçeğini ![]() ![]() ![]() Uzun yoldan geliyorum ![]() ![]() ![]() Geçmişim bir yığın siyah ve beyaz ![]() ![]() ![]() Artık karanlık yanımdan aydınlıklar devşiremiyorum ![]() ![]() ![]() Her mevsim ayaz ![]() ![]() ![]() Ve ben Sen'sizlikten kırılıyorum ![]() ![]() ![]() Ve döküntü duvarlarımda yankılanan bir ses duyuyorum ![]() ![]() ![]() Ey nâs! ![]() ![]() ![]() Gözlerinizden akan ne kan ve ne yaş ![]() ![]() ![]() Bildiğin kir ve pas! ![]() ![]() ![]() Uzun yoldan geliyorum ![]() ![]() ![]() Karanlık, biçilesi bir renk değilmiş gönül libasıma ![]() ![]() ![]() Gurbet neresi? ![]() ![]() ![]() Bilemiyorum ![]() ![]() ![]() Neresi sıla? ![]() ![]() ![]() Varamadan menzile, gidiyorum ha gidiyorum ![]() ![]() ![]() Bundan gayri bir âhım kalsın istiyorum, uzayan yollarıma ![]() ![]() ![]() Uzun yoldan geliyorum ![]() ![]() ![]() Kulaklarımda hâlâ o buğulu ses, o hüzünlü tını ![]() ![]() ![]() Bir çocuğun minicik parmaklarıyla dokunurdum Sana ![]() ![]() ![]() Yer gök maviye bulanırdı ![]() ![]() ![]() Mavi, o günlerden hatıra kaldı, hatırlasana ![]() ![]() ![]() Ama dur! ![]() ![]() ![]() Unutan bendim öyle değil mi ya ![]() ![]() ![]() Hani önce yaslardım yüzümü Sana, mis kokunu çekerdim içime ölesiye ![]() ![]() ![]() Kalbim duracak gibi olurdu hani ![]() ![]() ![]() Hâlâ bıraktığım yerdesin ve hâlâ aynı râyiha ![]() ![]() ![]() Uzun yoldan geliyorum ![]() ![]() ![]() Beni bir tek Sen anladın ![]() ![]() ![]() Kalemimden kan damlarken ![]() ![]() ![]() 'Takdire şâyân' aclılarım alkışlanırken, bana bir tek Sen ağladın ![]() ![]() ![]() Aynaların ardındaki sır Sen'din ![]() ![]() ![]() Beni bana yalansız bir tek Sen anlattın ![]() ![]() ![]() Uzun yoldan geliyorum ![]() ![]() ![]() Son tâkatimde, elim kapının tokmağında ![]() ![]() ![]() Bileklerimi kanatmış yılların prangaları ![]() ![]() ![]() Yine Senin mekânındayım, yine Senin otağında ![]() ![]() ![]() Bu Kelâmı öyle özlemişim ki ![]() ![]() ![]() Işıl ışıl o sarı sayfalarda ![]() ![]() ![]() Kovma kapından n'olur! ![]() ![]() ![]() Öyle muhtacım ki Sana ![]() ![]() ![]() Uzun yoldan geliyorum ![]() ![]() ![]() Ey Muciz'ul Beyân ![]() ![]() ![]() Ey Kelâm-ı Kebir ![]() ![]() ![]() Ey Sultanım'ın sonsuzluğa uzanan mukaddes emaneti ![]() ![]() ![]() Ey Rabbim'in sarsılmaz ve kopmaz ipi ![]() ![]() ![]() Uzun yoldan geliyorum ![]() ![]() ![]() Son durağındayım şimdi hayatın ![]() ![]() ![]() Gözlerimdeki son pırıltı Sen ol istiyorum, kulaklarımdaki son tını ![]() ![]() ![]() Aks-i sedân yankılansın istiyorum içimin şûristan yamaçlarında ![]() ![]() ![]() Vefasızım, beni affet Ey Gül-i Rânâ ![]() ![]() ![]() Ve artık SÖZ BİTTİ ![]() ![]() ![]() ![]() Üç nokta nedir ki ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün yazılarımda kullanmaktan en çok haz ettiğim işarettir ![]() ![]() ![]() Acaba daha çok sözüm var ama bu kadarı kafi demek mi? Yoksa Kelimeler duygularımı yansıtamıyor yazmayı bırakıyorum demek mi? Ya da Yazıdaki denildiği söz bitti demek mi? Uzun yoldan geliyorum ![]() ![]() ![]() Kelimelerin bittiği, sözün tükendiği yerden ![]() ![]() ![]() Kirpiklerimle göğün tozunu eliyorum ![]() ![]() ![]() Geçmişim hem yârdan, hem serden ![]() ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|