![]() |
Allah Kuluna Yetmez Mi? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Kuluna Yetmez Mi?ALLAH kuluna yetmez mi? ![]() Yalnızlık… Dedim: Çok yalnızım ![]() Dedin: … ; Ben ki sana çok yakınım ![]() Dedim: Evet biliyorum sen bana yakınsın ama ben senden uzagım, keske ben de sana yakın olabilseydim ![]() Dedin: Rabbini sabah aksam, yüksek olmayan bir sesle, kendi kendine, ürpertiyle, yalvara yalvara ve için için zikret ![]() Dedim: Bu da senin yardımını ister Dedin: ; ALLAH’ın sizi bagıslamasını istemez misiniz? Nur-22 Dedim: Tabii ki, beni affetmeni çok isterim ![]() Dedin: (Öyleyse)Rabbinizden bagıslanma dileyin, sonra O’na tövbe edin ![]() ![]() Dedim: Çok günahkârım, bu kadar günahla ben ne yaparım? Dedin: ALLAH’ın, kullarının tövbesini kabul edecegini ![]() ![]() ![]() Dedim: Defalarca tövbe edip tövbemi bozdum, artık yüzüm kalmadı ![]() Dedin: ALLAH aziz ve bilendir, o günahlari bagislayan ve kullarinin tövbesini kabul edendir ![]() ![]() Dedim: Bunca günahım var,hangisinin tövbesini yapayım?! Dedin: ALLAH bütün günahları bagıslayandır ![]() ![]() Dedim: Yani yine gelsem yine beni bagıslar mısın? Dedin: ALLAH’tan baska günahları bagıslayacak olan yoktur ![]() ![]() Dedim: Ne kadar güzelsin ALLAH’ım! Bilmiyorum bu sözlerin karssında niçin böylesine içim içime sıgmıyor ve erimeye baslıyorum, seni çok seviyorum ![]() Dedin: 1614; Süphesiz ki ALLAH tövbe edenleri ve temizlenenleri sever ![]() Birden “Ilahım ve Rabbim benim senden baska kimim var” dedim ![]() Sen de : “ALLAH kuluna yetmez mi?” (Zümer-36) dedin ![]() Dedim: Sen ki beni bu kadar çok seviyorsun ve bana karsi bu kadar iyisin ben ne yapabilirim? Dedin: Ey inananlar! ALLAH’ı çokça zikredin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendi kendime dedim: ALLAH’ım seni çok seviyorum… |
![]() |
![]() |
|