Umut! |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Umut!Ağlamamaya yemin etmiş gözlerim ![]() ![]() İnanmamaya söz vermiş kalbim![]() ![]() bu kaçıncı SON son dediğim ![]() ![]() ![]() Bu kaçıncı vazgeçiş![]() ![]() Bukaçıncı bir beni daha öldürmemin![]() ![]() Kaç ben kaldı bende bu savaşta![]() ![]() Kaç beni yitirdim![]() ![]() Yine boşluklarda gözlerim![]() ![]() Kaybetmişim kendimi hayat denilen o labirentte![]() ![]() Bir gemiyim rotasını kaybetmiş denizin ortasında![]() ![]() Hiç bir şey yok elimde![]() Bana yardım etcek beni kurtaracak bu kayboluştan bu boşluktan![]() ![]() Ne bir pusula ne bir kaptan![]() ![]() Çığlıklarım var kimsenin duymadığı içimde saklı![]() Bir buruk gülümseme belki arasıra dudağımda![]() ![]() Gözlerimde hüzün![]() ![]() ![]() Bulutlar bile dolmuş baksana![]() ![]() gelen fırtınanın haberini veriyolar![]() ![]() ![]() ben ise yorgun![]() ![]() Ben ise solgun![]() ![]() ![]() Ne bir gemi var etrafta ne bir liman![]() ![]() ![]() Gülüşlerim yok![]() Gözlerimdeki o ışıltı yok![]() ![]() ![]() ![]() Mutluluk çoktan terketmiş bu koyu![]() ![]() bana hüznü dost bırakarak![]() ![]() ![]() Camdan bir kalp var ellerimin arasında paramparça![]() ![]() İçimde bir çok söz söylenmemeye dair beni yakan kavuran![]() ![]() ![]() Çevremde insanlar benim bu kayboluşumun farkında olan ama beni anlamayan![]() ![]() Bana yardım etmek isteyen ama beni dahada batıran![]() ![]() biliyorum herşeyi aslında belki küçüğüm ama biliyorum![]() ![]() Neler gördüm![]() ![]() Neler yaşadım![]() ![]() Ne ayrılıklar ne aldanışlar ne pişmanlıklar![]() ![]() ![]() ![]() Ama biliyorum geçecek hepsi![]() ![]() Hayat basite alyo belki![]() ![]() şu an düşman karşısında yenilmiş pes etmiş bir asker olarak görüyo beni![]() ![]() ![]() Ama yanılıyo![]() ![]() ![]() Pes etmedim ![]() ![]() Zamana sarılıyorum ,alıyorum alıyorum onu hiç bırakmamacasına kollarımın arsına![]() ![]() Biliyorumki kimsede deil benim ilacım![]() ![]() benm devaaam![]() ![]() Zamanda bende aradıklarım![]() ![]() Gülcem işte![]() ![]() Umursamamazlık deyin , gıcıklık deyin ![]() ![]() Ne derseniz deyin![]() ![]() ![]() Gözlerimde hüzün , kalbimde cam kırıkları olcak ama gülcem![]() ![]() ![]() Şimdilik yalancıktan olcak belki bu gülüşlerim![]() ![]() Ama benimde gelecek baharım![]() ![]() Benimde açacak çiçeklerim![]() ![]() ![]() ![]() İşte umudunu kaybetmediğin sürece var oluyosn bu hayat yolunda ![]() ![]() ![]() ![]() Ve işte umutluysan yaşıyosn sonu olan bu hayatı![]() ![]() ![]() ![]() Umutlarınızı kaybetmemeniz dileğiyle bu yazı hoşgönüllere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|