![]() |
Vasgeçtim Senden |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Vasgeçtim Senden![]() Eski bir mevsimi yaşıyor gibiyim aynı duygularla ![]() ![]() ![]() Canımın acıması neden? ? ? Aslında bu değil sorulması gereken ![]() ![]() ![]() Belki aynı zaman diliminde, rastlantılarla bir araya gelişimiz yıllar öncesinden ![]() ![]() ![]() Belki yağmurlu bir havanın olması bu hüznü hissettiren ![]() ![]() Belki zamanın hızı karşısında bu aşk da eskidi düşüncesinden ![]() ![]() ![]() Kurulan hayallerin keşkeli cümlelerle bitmesinden belki de ![]() ![]() ![]() ''İnsanların olur olmadık yerde kurduğu patavatsız cümleler'' mi yoksa hüznümü depreştiren?? Kim bilir belki sen değil, duygular değil, kendime isyanım aslolan ![]() ![]() ![]() Verdiğim savaşı kaybetmiş olmak düşüncesi… Sana saygımı yitirmek korkusu ya da sakladığım ama çıkmak için zorlayan bastırılmışlıklar içimdeki ![]() ![]() ![]() Nedenler ve sonuçlar aynı noktada buluşmuyor mu ![]() ![]() Sen seç dilediğin gibi duymak istediklerini ![]() ![]() ![]() Biliyorum kayıtsızlığımın sorgusunu yaptın gizliden ![]() ![]() ![]() Bu sefer beklediğim gibi olmadı var sanki gözlerinde, saniyelik bakışmalarda hissedilen ![]() ![]() ![]() Olmadı ![]() ![]() ![]() Yüreğimden düştün sen ![]() ![]() ![]() Huzurun bedeli olmalıydı elbette ![]() ![]() ![]() Gözden çıkarılacak, ama bir o kadar zorlayacak bir bedel ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Vasgeçtim Senden |
![]() |
![]() |
#2 |
hayko26
|
![]() Cevap : Vasgeçtim Sendenİki yol vardı önümde ortasında durduğum; Şimdi birisinde yürüyorum rüzgara karşı ve yüreğimde huzur ![]() ![]() ![]() Vazgeçtim senden ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Vasgeçtim Senden |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Vasgeçtim Sendenİlk şiir anlamlıydı paylaşım için sağol hakan
|