![]() |
Aşıkla Geleceksen |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Aşıkla Geleceksen![]() Kuytularında kaybolduğum şehirden sesleniyorum sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tutuversen elimi aşka çağırırcasına ve durdursan kalbim hariç bedenimdeki tüm titreşimleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Altını çizdiğimiz bir sürü süslü cümlenin satır aralarında kalmış,fark etmeden üstünden geçtiğimiz nice yolda kavuşsa birbirine gözlerimiz tüm ayrılıklara inat ![]() ![]() ![]() Güneş tutulması kadar güçlü olmalı göz bebeklerimizin tutulması ama kalabalık olmamalı onun kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayata dair ama hayattan öte olmalı adımların bana yaklaşırken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yani sağlam olmalı yüreğin, İnanmalısın aşkımızın sonsuzluğuna ![]() ![]() ![]() Dudaklarımızın birleştiği gün, korktuğun en son şey olmalı ölüm ![]() ![]() ![]() Bana aşkı getireceksen, aşkla geleceksen gel ![]() ![]() Kısacası, elden düşme sevdalar değil benim istediğim; ya yüreğinin sahibi olmalıy(d)ım ya da hiçbir şeyin ![]() ![]() ![]()
![]() |
|