Ölmmekteyim |
|
|
#1 |
|
hayko26
|
Ölmmekteyim![]() Kaçtım ![]() ![]() Kendimden gelen haykırışları duymamak için ![]() sessizliğin içindeki sesleri, karanlığın içindeki yüzleri görmemek için![]() kaçtım![]() ![]() ![]() ![]() Baktım ![]() ![]() Geriye dönüp baktığımda yitik bir kentin kayıp bir düş'ü oldum ![]() ![]() düşlerimin griliğinde kendime baktım![]() sisli ve yağmurlu bir havada İstanbul'a bakar gibi baktım![]() ![]() ![]() Saklandım ![]() ![]() Tüm kelimelerimi yanıma alıp saklandım ![]() cümlelerimin beni terk etmesine izin verdim![]() ![]() kilitli bir kapının ardında herkesten ve her şeyden saklandım![]() ![]() Islandım ![]() ![]() Yağan yağmurlar altında şemsiyesiz saatlerce dolaştım ![]() ![]() ıslandım![]() ![]() yağmurla birlikte yağdım avuçlarına![]() ![]() yağmurla ıslandım![]() ![]() ![]() Sustum ![]() ![]() Tüm şiirleri, şarkıları sözsüz bestesiz bıraktım ![]() ![]() cümlelerimi anlamsız, kelimelerimi çırılçıplak yalnız bıraktım![]() ![]() sustum![]() ![]() Döndüm ![]() ![]() Buz tutmuş düşlerim, yaban kalmış gülümseyişlerimle ![]() ![]() eksık kalan günlerimle yaşanmamış yarınlarıma döndüm![]() ![]() Kaçarken baktığımda saklanan benliğimin yağmurda ıslanışını susmaların ardından gördüm ![]() Ve dünüme,bugünüme,yarınıma döndüm![]() ![]() ![]()
|
|