Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duası, hastalık, için, türlü, şifa

Her Türlü Hastalık İçin Şifa Duası

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Her ne çeşit hastalığınız varsa,bu duayı okuyabilirsinizUmulur ki hastalığınıza bir an önce şifa bulursunuz,derdi veren ALLAH kimseye çekemeyeceği yük vermezmişHastalıkta bir nevi test,sabredin ve bu duayı okumaya devam edinALLAH acil şifalar versin

Okunuşu:
"Allahümme inni es'elüke'l-afiyete fi'd-dünya ve'l-ahirati, Allahümme inni es'elüke'l-afve ve'l-afiyete fi dini ve dünyaye ve ehli ve mali, Allahümmestur av- rati ve amin rav'ati Allahümmehfazni min beyni yedeyye ve min halfi ve an yemini ve an simali ve min fevki ve e'uzü bi-azametike en ugtale min tahti Allahümme ag- nini bi'l-ilmi ve zeyyinni bi'l-hilmi ve kerrimni bi't-takva ve cemmilni bi'l- afiyeti"

Anlamı:
"Allah'im, Senden dünyada ve ahirette huzur ve saglik isterim Allah'im, Senden, dinim, dünyam, çoluk çocugum ve malim için af ve afiyet isterim Allah'im, ayiplarimi kapat, beni korkularimdan güvene kavustur Allah'im, beni, önemden, arkamdan, sagimdan, solumdan ve basimdan gelecek her türlü hastaliklardan, kötülüklerden koru Gelecek bir kötülükle tuzaga düsürülmekten, yere vurulmaktan senin yüceligine siginirim Allah'im beni ilim ile zenginlestir, hilm ile süsle, takva ile kereme kavustur, afiyetle güzellestir"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com