Çok Önemli Bir Dua Sakın Kaçırmayın |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Önemli Bir Dua Sakın KaçırmayınÇok Önemli Bir Dua Sakın Kaçırmayın ELHAMDULİLLAHİ RABBİL ALEMİN ![]() ![]() VESSALETÜ VESSELAMÜ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ELAHİ VE SAHBİHİ ECMAİN![]() ![]() ![]() ALLAHÜMME ENTEL BEDİYÜL GADİM ![]() ![]() ![]() EL HAYYUL KERİM![]() ![]() EL HANNANÜL MENNAN![]() ![]() VE HEZİHİ SENETÜN TECİDETÜN ES ELÜKE FİHEL İSMETE MİNEŞŞEYTANİRRACİM![]() ![]() ![]() ![]() VEL AVNA ALA HEZİHİL NEFSİL EMMARETİ BİSSÜ İ VEL İŞTİĞALE BİMA YUGARRİBÜNİ İLEYKE YA ZEL CELALİ VEL İKRAM ![]() ![]() ![]() Bİ RAMHMETİKE YA ERHAMER RAHİMİN ![]() ![]() VE SALLLAHÜ ALA SEYYİDİNA VE NEBİYYİNA MUHAMMEDİN VE ALA ELAHİ VE SAHBİHİ VE EHLİ BEYTİHİ ECMAİN![]() ![]() ![]() MANASI ![]() ![]() ![]() Hamd alemlerin RAB bi olan ALLAH a mahsustur ![]() ![]() Salatü Selam onun biricik RASÜL ü Efendimiz sav ve onun aline eshabına olsun![]() ![]() Kendinden evvel hiçbir varlık olmıyan ![]() ![]() Varlığı,hayatı,kullarına keremi,ziyade merhameti,nimetler bagışlaması sonsuz ve devamlı olan sensin ALLAH ım![]() ![]() ![]() İşte bu yeni yıldır ki,bu yıl boyunca huzurundan kovulmuş şeytandan beni korumanı,daima kötülüğü emreden nefsime galip olmam için yardımını ve beni sana yaklaştıran işlerle meşgul olmamı,senden dilerim ![]() ey CELAL ve İKRAM sahibi ALLAH ım![]() ![]() ![]() ![]() Ey ERHAMUR RAHİMİN olan RAB bim rametinin bereketiyle duamızı kabul et ![]() ![]() ![]() ALLAH ın selamı hz MUHAMMED MUSTAFA (sav) ın ve onun alinin ashabının ehli beytinin üzerine olsun ![]() ![]() AMİN Önemli not ![]() ![]() Her kim bu duayı Muharrem ayının ilk günü 3 kere okursa şeytan onun nefsine bi kötülük yapmaktan ümidimizi kestik der ![]() ![]() Ve RAB bül alemin ona iki melek görevlendirir,onu o sene olacak bütün felaketlerden musibetlerden korur![]() O sene ona ALLAH ın izni ile hiçbirşey olmaz![]()
|
|
|
|