Düşmanı Cezalandırmak Konusunda Tesirli.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Düşmanı Cezalandırmak Konusunda Tesirli..Düşmanı Cezalandırmak Konusunda Tesirli ![]() ![]() ''Ya Hafızu'' bu mübarek ismin zikri (1481)adettir Zikir saati Zühal'dir Düşman üzerine okunduğunda onu kahretmez, fakat çeşitli hastalık ve sıkıntılardan başını kaldıramaz Irzı ve malı yağma olur Bu ismin zikri sırasında kalpte sıcaklık meydana gelir gelmez ne dilense yerine gelir![]() ![]() Bunu vird haline getirmek gerekir![]() ![]() Tarafımdan denenmiştir Bazı kötü niyetli insanlara haktır, çünkü onlar daima bizimle uğraşırlar![]() ''Su uyur, düşman uyumaz''sözünü unutmamak gerekir
|
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Düşmanı Cezalandırmak Konusunda Tesirli..zühal şartmı modum gece yapılanlarda zaman çok önemli değil diye duymuştum ![]() zühalı tam tesbit edemeyiz belki diye soruyorum her zaman yapılabilirmi bu uygulma birdeabdest ve besmele sartmı kalpte sıcaklı olunca ne dilerseniz olur demişsiniz ya cezalandırmak anlamında ne dilersek onumu kastettiniz mesela okurken yarısında bu sıcaklıgı hissettik orda duayı edip zikre devammı edecegiz ![]() ÇOK SORDUM hakkınızı helal edin
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Düşmanı Cezalandırmak Konusunda Tesirli..Dua saatlerine uymamak başarısızlığın tek kaynağıdır, ben daima saat konusuna uyarım Havass konusunda, hangi gün ve gezegenlerde okunacak bunu çok güzel açıkladım Sitemizde illere ait saatler tablo verilerek açıklanmaktadır Zikirde devamlılık şarttır, sürekli en az 40 gün okunmalıdır Sıcaklık hissetmemiz doğru yoldayız ve kabul ediliyor anlamındadır, bırakılmaz okumaya devam edilir Umarım yardımcı olabilmişimdir
|
|
|
|