![]() |
Arş-İ A'zamın Hazinesi Olan Süper Bir Dua Daha Veriyorum Mutlaka Bakın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arş-İ A'zamın Hazinesi Olan Süper Bir Dua Daha Veriyorum Mutlaka Bakınarş-ı a'zamın hazinesi olan süper bir dua daha veriyorum mutlaka bakın İSMİ AZAM DUALARI Peygamber efendimiz, ?Allahümme innî es-elüke bienne lekelhamde lâ ilâhe illâ ente yâ hannân, yâ mennân, yâ bedîassemâvâti vel erdı, yâ zel-celâli vel-ikrâm? okuyan kişiye buyurdu ki: ?İsm-i a'zâmla dilekte bulundun, bununla duâ edilince, o duâ kabûl olur ve bu duâ ile bir dilekte bulununca, dileği yerine gelir ![]() Başka bir zaman da, İsm-i a'zâm, "Ve ilâhüküm ilâhün vahid, lâ ilâhe illâ hüverrahmânürrahîm" âyeti ile "Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm" âyeti içindedir? buyurdu ![]() Duâya, e'ûzü besmele, Allahü teâlâya hamdü senâ ve Resûlüne salâtü ile başlamalıdır! Peygamber efendimiz, duâya başlarken, ?Sübhâne Rabbiye aliyyil a'lel vehhâb? derdi ![]() Allahü teâlâ, salevât-ı şerîfeyi kabûl eder ![]() ve sonu kabûl olunca ortasının kabûl olmaması düşünülmez ![]() Hazret-i Ali?nin bildirdiği ism-i a?zam duâsı var ![]() ![]() Çünkü o Arş-ı a'zamın hazinelerinden bir hazinedir ![]() "Allahümme innî es'elüke yâ âlimel hafiyye, ve yâ men-is-semâu bikudretihi mebniyye, ve yâ men-il-erdu biizzetihi mudhıyye, ve yâ men-iş- şemsü vel-kameru binûri celâlihi müşrika ve mudıyye ve yâ mukbilen alâ külli nefsin mü'minetin zekiyye ve yâ müsekkine ra'b-el-hâifîne ve ehl-et-takıyye, yâ men havaicul-halki indehü makdıyye, yâ men necâ Yûsüfe min rıkk-il-ubûdiyye, yâ men leyse lehü bevvâbün yûnâdî velâ sâhibun yağşa ve lâ vezîrun yu'tî ve lâ gayruhu rabbün yud'a ve lâ yezdadu alâ kesretil-havaici illâ keremen ve cûden ve sallallahu alâ Muhammedin ve âlihi ve a'tini süâli inneke alâ külli şey'in kadîr ![]() |
![]() |
![]() |
|