Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duası, gizli, saklananı, sırları, ögrenme

Gizli Sırları Saklananı Ögrenme Duası

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seyh Ahmed bin Ali el Buni ra söyle buyurmustur:
Cuma gecesi yatsı namazından sonra tenha bir mahele çekilip
66 defa ihlâs suresini,
5631 defa Ya Allah ismi serifini,
1000 defa Masâallah ve
1000 defada Salavati serife okuduktan sonra yatıp
uyursun
Rüyanda bir melek gelip arzu ettigin ve ögrenmek
istedigini sana bildirir Her hususta Allah cc ın izniyle sana
rehberlik eder

wwwilimalemicom

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sayın moderatör bana kızacaksın belki ama benim soruları sorma amacım öğrenmek içindir art niyetim yoktur

Ben istihare konusunu işin ehli kişilere soruyorum başka yöntemleri var mı diye (işin ehli derken sizlerin ilmini küçümsemek anlamında değildir) Peygamber Efendimizin (SAV) uyguladığı haricinde bilinen bir istihare yöntemi yoktur ama isithare namazı ve duasından sonra okunan esmaların mahsuru olmaz dediler Ben bunu uyguladım gördüm isteğimi ama amelin neye göre olmalıdır?

Birde Maşaallah Esma-ül Hüsnadan değil galiba nedir ismin özelliği?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Dediyinizden Pek Birşey Anlamadım İstihareden Sonra Kimseyle Konuşmadan Direk Uyunması gerekir Uyuyana kadarda Salavat getirilir Amel Derken Kastınız nedir ben pek anlamadım? İstihareyi ne için ve Ne Amaçla Neyi öyrenmek İstiyorsan ve görmek İstiyorsan Onun için yaparsın Mesela Zikir dersi alacak olan Kişiler İstihare yapar Hayırlı ise sonuç alırlarsa Ders verilir Aynı bunun gibi Selametle
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com