![]() |
Ağlamaklı Olacak Şey |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Ağlamaklı Olacak ŞeyGideceksin, ağlamaklı olacak herşey,
Ağlamaklı olacak gökyüzü ![]() Ve ağlamaklı olacak yurdum ![]() Kağıtlarım, kalemlerim ve masam, sandalyem, sigaram ![]() Ve içimde yeni açan tomurcuk güllerim ![]() Ölüm güzeldir ama böylesi yakışmaz bize ![]() Böyle acı, böyle dayanılması zor, böylesine genç ![]() Yakışmayacak bu güzel yüreğime, İçtenliğime, dogallığıma, insanlığıma ![]() Kalbim çok hızlı atıyor ve sık sık nefesim kesiliyor ![]() Ellerim titriyor ve düşüncelerim bulanıklaşıyor ![]() Vücudum bütün doğal dengesini yitirecek ![]() Yine her şey ağlamaklı olacak ![]() Hayatın ta gerçeğisin ![]() ![]() Ve ben payıma düşeni alacağım ![]() Acı olacak ama alacağım ![]() Biliyor musun ![]() İlk zamanlar gideceğin hiç aklıma gelmiyordu ![]() Şimdi anlamaya çalışıyorum ![]() Yüreğim isyanlarda ![]() Galiba kararını verdin ![]() Dönüşü yok mu? Yüreğimden kalkacak gemilerden Haberin bile olmayacak ![]() Olsun istemem ![]() Sen incinme, üzülme ![]() ![]() ![]() Sonra acılar kalkacak Bir bir yüreğimin semalarında ![]() Yıldızlar kayacak her nefes alışımda göğsümün ortalarında ![]() ![]() Korkmadan yaşayacağım ![]() Ne soğuk duvarların dimdik karşımda durması, Ne söylediklerinin gözlerimden, Yüreğimden, beynimden beni vurması ![]() Ne kaçışların sonlarındaki uçurumlar korkutacak beni ![]() Yaşayacağım bu şehir kılığına girmiş canavarın kollarında ![]() Sorgulardaki cevapsız gecelerde Bir bebek gibi büyüteceğim yüreğimi ![]() Aşka hiç zamanım olmayacak ![]() Olamayacak ![]() Sevgimi hep kendime ideallerime vereceğim ![]() Aşık olmanın tadına vardı bir kez yüreğim ![]() Merak etmek, özlemek, beklemek, sevmek, kıskanmak ![]() ![]() ![]() Seninle yeniden gençleşen bakışlarımı gidersen yaşlandıracağım ![]() Korkmadan yaşayacağım ![]() Ne dinlediğim masallar, ne ninniler, Ne de müzikler uyutmayacak beni ![]() Uyutamayacak ![]() Uykusuzluğum özgürlüğümle kafa kafaya Sokak çocuklarıyla arkadaş şimdi Seni Seviyorum ![]() Bir devrimcinin tutsak kalma korkusundan Daha çok korkuyorum sen'i kaybetmekten ![]() Islak battaniyeye sarıp yüreğimi, büyüttüğüm aşk benim için zordu ![]() Aşk, benim için azattı ![]() Aşk, benim için sen'sin şimdi ![]() Şimdi sen'i seviyorum ![]() Ve dört duvara, yollara sığmayan yüreğim Seni kaybetmekten ilk defa bu denli korkuyor, Bu denli acıyor, bu denli yanıyor ![]() ![]() ![]() Yine de korkacağım ![]() Sen'i unutmayacak, unutamayacak olan Ellerimden, gözlerimden parmak uçlarımdan, Beynimden, ruhumdan, benden ![]() ![]() ![]()
![]() |
|