Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dilek, için

Dilek İçin

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dilek İçin

Okumaya başlamadan önce gerekli şartlardan biri de niyettir’’Ya Rabbi, sen mutlak güç ve kudret sahibisin Gizli ve açık her şeyi bilirsin Senin emrin ve iraden, iznin ve müsaaden olmadan hiçbir şey meydana gelmez Sen vadinde sadıksın, Sen sözünde durursun, verdiğin sözden geri dönmesin, bana Dua edin icabet edeyim buyurdun

Lütuf ve kereminden (burada neyin olmasını istiyorsak ekleyeceğiz ) işimde bana yardımcı ol Rabbani Lütfunu bana yardımcı kıl, Sübhani hidayetini bana rehber et ‘’ demeli benzer kelimelerle zayıflığımız ve ona ne kadar çok muhtaç olduğumuz belirtilmeli, daha sonra Duaya başlanmalıdır

7 İstiğfar , 3 İhlas-ı Şerife , 3’er defa Felak ve Nas surelerini ,3 Fatiha 3 Ayetel Kürsi ve 3 Salli ve Barik okumalı sonra sevabını evvela ;

Peygamberimizin sav pak ruhuna , Ezvacı Tahiratına , ehli beytine , Ashabı Kirama ra , Gelmiş geçmiş bütün Peygamberlere as ve gelmiş geçmiş bütün Allah cc dostu Evliyalara ks , kendi mürşidine ve en son okuyacağı duayı ,evradı tertipleyen bir şeyh yada Alim ise onun Ruhaniyetine de hediye etmeli ve bu Mubarek zatların manevi yardımlarını yani şefaatçi olmalarını istemelidir…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com