Foruma Özel- Aşk Büyüsü - Aşk Tılsımı - Bağlama Metodu |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Foruma Özel- Aşk Büyüsü - Aşk Tılsımı - Bağlama MetoduEs-Selamu Aleykum Ruhani Net Sakinleri ![]() ![]() ![]() Foruma Özel Hazırlamış Olduğum Konularımı Paylaşmaya Niyetlendim ![]() ![]() ![]() Kimsenin Bilmediği Ve Hiç Bir Sitede Paylaşılmayan Sevgi Ve Muhabbet , Aşk Ve Bağlama Formüllerini Bugünden İtibaren Paylaşacağım Kardeşlerimde Kendilerine Lazım Olan Metodları Alır Amacımız Bu Hizmette Bizimde Katkımız Olsun ![]() ![]() ![]() Formülü Anlatıyorum : Bismillahirrahmanirrahim ![]() ![]() Rahman Ve Rahim Olan Allah'ın Adıyla Başlarım ![]() ![]() !!Koltuk Altının Kılından Ve Kesik Tırnağından Alır Ve Bunları Yaktıktan Sonra Toz Haline Getirirsin Gülsuyu Ve Zaferan ile Bu Tozu Karıştırıp, Bu Mürekkeple Avucunun İçine Esma-i Kameri 7 Defa Yazarsın Seni Sevmesini İstediğin Kişi ile Bu Yazılı Elinle Tokalaşır Veya Elini Dokundurursan, O Kişi Sana Tabi Olur Senden Başkasını Gözü Görmez , Sana Aşık Olur ,Sende Muradına Erişirsin Paylaştığım Konular Hiç Bir Forumda Veya Sitede Paylaşılmamıştır Nasiplenmeniz Açısından Paylaşıyorum ![]() Esma-i Kamer Budur : '' Leyahımin Leyalağvin Leyafürin Leyarüsin Leyaruğin Leyaruşin Leyaşelşin ''Arapçası Ektedir , İndirebilirsiniz ![]() ![]() ![]() Paylaştığım Konuları Başka Forumlarda Paylaşana Hakkım Haramdır
|
|
|
|