![]() |
Sustun! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Sustun!Biliyorum konusacak birseyimiz kalmadi, paylasacak hic birseyim yok ![]() Yine de yüregimden gücümün yettigi yere kadar sana sesleniyorum, Bugün sana olan kirginligimi rafa kaldirdim, Sevgimi aldim avuclarimin arasina, ona siginiyorum ![]() ![]() ![]() Kelimelerim buruk, gülüslerim sahte ![]() ![]() ![]() Bir ihtimal gelisine sigindim, Engel olamadim gurursuz Ama umutlu hasretime ![]() ![]() ![]() Bugün gönlümü hos tutmak istiyorum, Imkansiz olan her rüyaya inanasim geliyor ![]() ![]() ![]() Bir cocuk gibi isteklerimi bastiramiyorum ![]() ![]() ![]() Calmayan telefonuma elim gidiyor, Sana halen bende oldugunu israrla yazmaya calisiyorum ![]() ![]() ![]() Bende olan seni,hic kirmadim, degistirmedim hep korudum ![]() ![]() ![]() Üsüyorum, bu üsüme yalnizligimdan geliyor ve sarıyor her tarafimi ![]() ![]() ![]() Tutunabilecegim hicbir güzellik birakmadin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Isinabilmek icin onlara sariliyorum ![]() ![]() ![]() Anlamsiz ve cevapsiz sorular siritiyor ben görmemeye calisiyorum ![]() ![]() ![]() Gözlerimi gelislere verdim, gözlerimdeki hüzün bile seni özlemis ![]() ![]() ![]() Düsüncelerim gururlu, hayallerim ve sevdam degil ![]() ![]() ![]() Gelseydin, kendimi ve bütün olanlari unutup sana kosacaktim, susturacaktim icimdeki isyani, Bir günes gibi dogup isitacaktim yüregini, Sevincten aglayacaktim bu defa, mutluyken sarhos olcakdim ![]() ![]() ![]() Ama gelmedin, gelmessin ki ![]() ![]() ![]() Kendimi kandirdigimi biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Eskiden sarkilarin ne kadar anlamli oldugunu düsünürken, Simdi ayriligin ardindan calinan her sarki umutsuzlugumu ve sevgimi anlatiyormus gibi geliyor ![]() ![]() ![]() Sevdigim ne cok sarki varmıs, bunu senin gidisin gösterdi bana ![]() ![]() ![]() Her sarkida sen varsin, her gördügüm insanda, gecede, uykumda heryerde ![]() ![]() ![]() Nasil beceriyorsun her yerde olabilmeyi ![]() ![]() ![]() Bu bir marifetse eger, neden benim yanimda degilsin ki? Marifet sende mi ki ? Gözyaslarim asilligini yitiriyor yenik düsüyorum sevdana ![]() ![]() ![]() Gittin! Belki de hic gelmemistin, geldigini sandim ![]() ![]() ![]() ![]() Kimi zaman bir cocuk oldum gülüslerinde simaran, kimi zaman bir kadın, Dokunuslarinda kendini bulan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her gelisimde bir kez daha gönderdigin oldum ![]() ![]() ![]() Üzerinden atlayamadigin korkularin oldum ![]() ![]() ![]() Agladigin, bagirdigin ya da Sustugun isyanin oldum, birikmisligin oldum ![]() ![]() ![]() Yüregindeki kadin ben olmak isterken,yüregine siginan ![]() ![]() ![]() Sadece Tozlanan bi anin oldum herseyin olamk isterken ![]() ![]() ![]() Belki de hicbirseyin oldum ![]() ![]() ![]() Sesin hep beni cagriyormus gibi geldi bana, üstüme alindim, sana geldim ![]() ![]() ![]() Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenisi sahiplenir miydim? Simdi bir mevsimlik ask kaldi avuclarimda sadece bir mevsim yasanan Ama bir ömür gibi gelen ask ![]() ![]() ![]() Kalbime henüz söyleyemedim gittigini, Ögrenirse onun da aci cekmesinden korkuyorum ![]() ![]() ![]() Seni halen benimle biliyor ve seviyor ![]() ![]() ![]() Kalbime ilk defa yalan söylüyorum ![]() ![]() ![]() Suskunlugun en büyük silahindi, Suskunlugunla vurdun beni asil aci olan oydu ![]() ![]() ![]() Nasil susdun nasil ?? Canimi acitan unutulmak ve kirli bir mendil gibi atilmakdi ![]() ![]() ![]() Hak etdim mi ben bunlari? Söylesene unutulmak kime yakisiyor? Unutan sen olsan da sana bile yakismiyor ![]() ![]() ![]() Sen sana yakisani mi yapdin? Yoksa bu Aska yakisan bumuydu? Agrilarim,sancilarim,yaralarim gecdi sayilir ![]() ![]() ![]() Tek gecmeyen dinmeyen Yürek acim ![]() ![]() ![]() Görüyorsun iste ![]() ![]() Zaten artik sen diye birsey yok ![]() ![]() ![]() Benim kirginligim ask'a ve kendime Sen bunuda yine Üzerine alinma
|