![]() |
"Sus"uyorum Sana! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() "Sus"uyorum Sana!içimdeki tüm duygularım şahlandıkça ![]() susuyorum yalnızlığım ve kalabalıklığım, sensizliğim’e susuyorum işte, yine susuyorum ![]() kor gibi düşüyor yüreğime yangının öfkelerim dolu dizgin şahlanıyor zamanla, senden yana bakıyorum arada bir, gözlerin geliyor aklıma susuyorum işte… yine susuyorum hasretine bir bir dökülüyor gökyüzündeki yıldızlar kararıyor gök yüzü zifiri karanlık çöküyor üzerime, yalnızlığım ve kalabalıklığım ve sensizliğim’e susuyorum işte yine susuyorum ![]() senden yana bakıyorum ara da bir , gülüşün geliyor aklıma sana susuyorum hasretim can damarım susuyor özlemlerim’e ellerine,sözlerine gözlerine… kalabalıklarda sen ve ben varız ![]() ordasın ışte ![]() ![]() her baktıgım yandasın susuyorum gül kokuna ,rüzgarına dokunmana, har har yanan yüregime… senin ten alevine susuyorum susuzluğumun çağlayanı, sessizliğimin sesisin aldığım nefessin her gecen gün susuyorum sana
![]() |
Cevap : "Sus"uyorum Sana! |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : "Sus"uyorum Sana!Çok güzel teşekkürler suskun
![]() |
Cevap : "Sus"uyorum Sana! |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Cevap : "Sus"uyorum Sana!Ben teşekkür ederim canım okuyan gözlerine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|