![]() |
Gurur Felaketi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gurur Felaketi[Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekli ![]() Gururlu bir adam, bineceği otobüsün kalkmasına bir saatten fazla süre olduğu için ![]() ![]() Ellerini yıkamak üzere biraz ilerideki mescide yanaştığında, iş tulumlarını giymiş bir genç ona doğru gelerek, "Herhalde namaz kılacaksınız ![]() ![]() Gururlu adam elindeki sigaranın külünü delikanlının ayakları dibine silkelerken, "Sen herhalde görevlisin, ne iş yaparsın burada?" diye diklendi Delikanlı köşedeki süpürgeye işaret ederek, "Temizlikçiyim efendim ![]() ![]() Adam onu alaycı gözlerle süzerken "Ben namazı senin gibilere bıraktım" diye sırıttı ![]() Temizlikci gencin namaza karşı yapılan saygısızlığa canı çok sıkılmıştı ![]() ![]() Adam, mağrur adımlarla oradan uzaklaşırken başı döndü, dizleri üzerine çöktü ![]() ![]() ![]() Terminalin temizlikçiside başına geldi ![]() " kabul etsin bey amca ![]() ![]() Gururlu bir adam, bineceği otobüsün kalkmasına bir saatten fazla süre olduğu için ![]() ![]() Ellerini yıkamak üzere biraz ilerideki mescide yanaştığında, iş tulumlarını giymiş bir genç ona doğru gelerek, "Herhalde namaz kılacaksınız ![]() ![]() Gururlu adam elindeki sigaranın külünü delikanlının ayakları dibine silkelerken, "Sen herhalde görevlisin, ne iş yaparsın burada?" diye diklendi Delikanlı köşedeki süpürgeye işaret ederek, "Temizlikçiyim efendim ![]() ![]() Adam onu alaycı gözlerle süzerken "Ben namazı senin gibilere bıraktım" diye sırıttı ![]() Temizlikci gencin namaza karşı yapılan saygısızlığa canı çok sıkılmıştı ![]() ![]() Adam, mağrur adımlarla oradan uzaklaşırken başı döndü, dizleri üzerine çöktü ![]() ![]() ![]() Terminalin temizlikçiside başına geldi ![]() " kabul etsin bey amca ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|