Toprak Olmak İstiyorum Allah'im... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Toprak Olmak İstiyorum Allah'im...![]() Gül bitirmek icin Toprak olmali Insan yeti$tirmek icin yine Toprak olmali; Cennete ehil olmak icin yine Toprak olmali Toprak olmak istiyorum 'im Insanlar beni gördükleri zaman Topraktan gelip yine Topraga gideceklerini hatirlasinlar ![]() ![]() Her gidi$in sana oldugunu bilsinler![]() ![]() Güller bitsin üzerimde ve yükselsinler Göge dogru ![]() ![]() Bülbüller $ükrederek $akisinlar Seher Vakitleri, Güllerin Koynundan Güne Merhaba derken ![]() ![]() Sevgi icin![]() ![]() Toprak olmak istiyorum 'im Bir Agac kollarini sana dogru acsin benden, Dua ederken Kollarim olsun ![]() ![]() Sonba****a sari Yapraklari süzülerek dü$sün üzerime, benimle Toprak olmak icin, "ben" olmak icin![]() ![]() Toprak olmak istiyorum 'im Ki$in Kar örtsün üzerimi, yalniz kalayim kendimle ![]() ![]() Sonra icime ilham ettigin Kardelenlerle sana dogru yöneleyim (ki duru$um da sana dogrudur)![]() ![]() Kardelenlerim Bahari müjdelesin Insanlara![]() ![]() Umut icin![]() ![]() Toprak olmak istiyorum 'im Bahar'da ![]() ![]() Yeni Güller icin, Gül olur mu hic Bülbülsüz; Bülbül icin Bahar gelir mi Yagmursuz; "Yagmur" icin, Yagmur yagar mi Duasiz; Dua icin ve hicbir $ey olmaz Rizansiz; Rizan icin![]() ![]() Toprak olmak istiyorum 'im Bir sögüt Fidani dursun ilkin üzerimde ![]() ![]() Sonra sögüt Fidaninin Duasi bir kücük Agaccik![]() ![]() Ve bir gün sögüdümün Gölgesinde dinlensin Dünya![]() ![]() Ve bir Millet uyansin; utangac, ba$i yerde, Gönlü fezanin derinliklerinde ve sögüdümün Gölgesinde senin Davan icin![]() ![]() Davan ki Davamdir![]() ![]() Toprak olmak istiyorum 'im Yaninda Kevser Pinarlari aksin $iril $iril, ben de Kevser Selinde co$mu$ ve sana dogru yönelmi$ bir Avuc Toprak ![]() ![]() Cennetinde![]() ![]() ![]() |
|
|
|