Günün Hikayesi ... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Günün Hikayesi ...Günün Hikayesi ![]() ![]() ![]() Şehrin en modern kreşine bebeğiyle birlikte gelen genç kadın, masasının üzerindeki süslü yazıdan müdür olduğu anlaşılan adama: — Çocuğumu buraya vermek istiyorum, dedi Duyduğuma göre en bilimsel bakım sizinki imiş![]() Müdür bey, hafifçe kasılarak: — Doğru duymuşsunuz, dedi Baştan sona herşeyimiz öyledir![]() Genç kadın, duyduklarından çok mutlu olmuştu Bebeği göstererek:— Bilimsellik gerçekten de güzel şey, dedi Bu haylazı uslandırır inşallah![]() Müdür bey, annesinin kucağında kıpırdanan yavruya göz gezdirip: — Kız herhalde, öyle değil mi? dedi Yaşı da birbuçuk iki olmalı![]() Kadın: — Evet evet, tam üstüne bastınız, diye atıldı Akıllanmaya başladığı için fazla ilgi bekliyor Sosyal bir insan olduğum için eve bağlanmak mahvetti beni![]() Müdür, bazı evraklar çıkartarak: — Anlaşmayı aylık dönemler hâlinde yapıyoruz, dedi Bu daha bilimsel oluyor Ücreti de peşin vermeli ve kâğıtta yazılan şartları kabul etmelisiniz![]() Genç kadın, adamın uzattığı kâğıdı inceleyip: — Para önemli değil, dedi Hemen takdim ederim Fakat en alt satırı anlamadım![]() Adam, koltuğundan doğrularak: — Haa! ![]() ![]() Evet, o çok önemli, dedi Bir giyim eşyanızı istiyoruz Kazak veya hırkanız olabilir![]() — Hırka mı? diye afalladı kadın O da nereden çıktı?Müdür Bey, büyük bir ciddiyetle: — Sadece bilimsel bir netice efendim, dedi Sadece bilimsel Uyurken bebeklere onları örtüyoruz Anne kucağı gibi oluyor da![]() ![]() |
|
|
|