Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaş, bacaklı, kol, tek

Tek Kol Ve Tek Bacaklı Arkadaş...

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tek Kol Ve Tek Bacaklı Arkadaş...

Vietnam'da savaştıktan sonra sonuna evine dönmekte olan bir asker hakkında bir hikaye anlatılır:

San Francisco'dan ailesini aradı:

-Anne baba eve dönüyorum,ama sizden bir şey rica ediyorum,yanımda bir arkadaşımı da getirmek istiyorum

-Memnuniyetle onunla tanışmak isteriz

-Bilmeniz gereken bir şey var amadıye devam eder oğullarıArkadaşım savaşta ağır yaralandıBir mayına bastı ve bir koluyla ayağını kaybettiGidecek hiçbir yeri yok ve onun gelip bizimle kalmasını istiyorum

-Bunu duyduğuma üzüldüm oğlumBelki onun başka bir yer bulmasına yardımcı olabiliriz

-Hayır anne ,baba onun bizimle yaşamasını istiyorum

-Oğlum,dedı babası,bizden ne istediğini biliyomusun,onun gibi özürlü biri bize korkunç bir yük olurBizim kendi hayatımız var ve bunun gibi bi şeyin hayatımıza engel olmasına izin veremeyizBence bu arkadaşını unutup eve dönmelisinO kendi başının çaresine bakacaktır

Oğlu o anda telefonu kapattıAilesi bir süre ondan haber alamadıAma bir kaç gün sonra polisten bir telefon geldiOğullarının yüksek bir binadan düşüp öldüğünü öğrendilerPolis bunun intihar olduğuna inanıyordu

Üzüntü dolu anne baba hemen San Francisco'ya uçtular ve oğullarının cesetini tespit etmek için şehir morguna götürüldülerOnu tanıdılar ve bilmedikleri bi şeyi daha öğrenince dehşete düştüler, oğullarının sadece bir kolu ve bir bacağı vardı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com