Yardım; Bu Yanık Ses Kimin? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yardım; Bu Yanık Ses Kimin?Arkadaşlar Futbolcuya maç sırasında cin çarpmasıyla ilgili videoyu izledim 3 ses yani en uzun söyleyen kişi kim?Videoyu Rapide Attım Buyrun RapidShare: Easy Filehosting açılmazsa VLC Player ile izleyebilirsiniz buradan indirebilirsiniz VLC media player for Windows ________________________________________________ ________________________________________________ -------------------------------- Bu Ses Orjinal Sitesinden Free Download Manager ile Rahatlıkla İndirebilirsiniz ![]() Sheikh Mishary Rashed Alafasy Sheikh Mishary Rashed Alafasy -------------------------------- Arkadaşlar Buldum ALLAH hepinizden razı olsun beni de affedin yine sizin sitenin yardımıyla buldum aslında Mülk suresini okuyan çok güzel bir video paylaşımı mevcuttu işte dinlediğimde acaba o mu? dedim velevki o zat çıktı? Videoda bahsettiğim kısım Araf Suresi (7 Sure) 97 ve 98 Ayet Dinlemek isterseniz Araf Suresini açın Dakika olarak Tam olarak 00:40:00Yani 40 DakikaOkunuş: E fe emine ehlul kura ey ye'tiyehum be'suna beyatev ve hum naimûn Diyanet: Memleketlerin halkları geceleyin uyurken kendilerine azabımızın gelmesinden emin mi oldular? Elmalılı Orj : Ya şimdi şu köy, kasaba ahâlisi geceleyin uyurlarken azâbımızın kendilerine baskın halinde gelivermiyeceğinden emin mi oldular? ALLAH Hasenat programını yazanlardan ve emek verenlerden İNŞALLAH Razı Olur |
|
|
|