|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dağıtıyorlar, kuran, seti, ücretsiz, öğrenme |
![]() |
Ücretsiz Kuran Öğrenme Seti Dağıtıyorlar... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ücretsiz Kuran Öğrenme Seti Dağıtıyorlar...Arkadaşlar bir dini radyoda duyduğum duyuru sonucunda ücretsiz olarak kuran ı kerim öğrenme seti dağıtıldığını öğrendim ![]() ![]() ![]() aradım ve setim geldi çok kapsamlı olmasada kuranı kerimi öğreneceğime inanıyorum ![]() 2 vcd 1 de elif cuzu var seti içinde alfabeyi işaretleri ve okuma alıştırmalarını barındırıyor şimdiden yolu yarıladım diyebilirim ![]() ![]() ![]() normalde bir dükkanda bu setin benzeri için 10 lira istemişlerdi ama poşet içinde pekte şık olmayan bir üründü ![]() ![]() bu set bildiğiniz dvd ambalajında geliyor çok beğendim açıkçası ![]() ![]() ![]() sadece kargo ve paketleme bedelini karşılamanızı istiyorlar ![]() 6 tl kargo 2 tl de paketleme bedeli ödedim ![]() 8 liraya hiç uğraşmadan güzel bir eğitime helal yoldan sahip olmuş oldum ![]() ![]() ![]() sponsorlar sayesinde böyle yapabildiklerini ilettiler fazlada kurcalamadım açıkçası ![]() ![]() ![]() kültür bakanlığı bandrolü vs herşeyi üzerinde korsan cdler felanda değil ![]() 0216 321 72 73 nolu telefonu arayın en azında bilgi alın derim ![]() ![]() ![]() bana yanında bir iki üründen daha bahsettiler çok çok cazipti ama öğrenci hesabı bizimkisi onlardan faydalanamadım belki sizin hoşunuza gider ![]() ![]() ![]() ücretsiz kuran öğrenme seti derseniz yardımcı olurlar kampanya yıl sonuna kadar sürecekmiş ![]() ![]() ![]() allah rızası için bu bilgiyi yayında ülkemizde sadece bedava incil değil kuran meteryallerininde dağıtıldığını görüsün herkes ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|