Hafız Olmak İstiyorum!! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hafız Olmak İstiyorum!!selamun aleykum kardeşlerim ![]() ![]() ![]() bugünlerde içime kor gibi bi ateş düştü o da hafız olmak gerçekten hafız olmayı çok ama çok istiyorum rabbim nasip ederse inşaAllah ![]() ![]() ![]() ama daha kuran'ı bile bilmiyorum o yüzden seneye işten ayrılıp kuran ögrenmek istiyorum güzel bi şekilde daha sonrada hafızlık kursuna gitmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() sitede muhakkak hafız olan yada çevresinde hafız bulunan kardeşlerim vardır ![]() ![]() ![]() bana neler önerebilirsiniz acaba?? bi de ben 20 yaşındayım çok gec oldugunu düşünüyorum ve karamsarlıga kapılıyorum ezberleyemiycekmisim gibi geliyor sizce hafız olmak için yaşın önemi var mı?? bir de kurslar hakkında ![]() ![]() önerebileceğiniz kurslar var mı??yatılı olursa daha mı iyi olur??şimdiden teşekkürler ![]() hakkınızı helal etsin kardeşlerim![]() ![]() |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hafız Olmak İstiyorum!!1truepathislam´isimli üyeden Alıntı selamun aleykum kardeşlerim ![]() ![]() ![]() bugünlerde içime kor gibi bi ateş düştü o da hafız olmak gerçekten hafız olmayı çok ama çok istiyorum rabbim nasip ederse inşaAllah ![]() ![]() ![]() ama daha kuran'ı bile bilmiyorum o yüzden seneye işten ayrılıp kuran ögrenmek istiyorum güzel bi şekilde daha sonrada hafızlık kursuna gitmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() sitede muhakkak hafız olan yada çevresinde hafız bulunan kardeşlerim vardır ![]() ![]() ![]() bana neler önerebilirsiniz acaba?? bi de ben 20 yaşındayım çok gec oldugunu düşünüyorum ve karamsarlıga kapılıyorum ezberleyemiycekmisim gibi geliyor sizce hafız olmak için yaşın önemi var mı?? bir de kurslar hakkında ![]() ![]() önerebileceğiniz kurslar var mı??yatılı olursa daha mı iyi olur??şimdiden teşekkürler ![]() hakkınızı helal etsin kardeşlerim![]() ![]() ![]() SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BENCE SENEYE ERTELEMEDEN KUR-AN ÖĞRENMEYE BAŞLA İKAMET ETTİĞİN MEVKİDEKİ CAMİLERİN İMAMLARI SANA SEVE SEVE YARDIMCI OLACAKTIR ÖNCE KUR-AN OKUMANI GELİŞTİR ZATEN HAFIZLIK ARKASINDAN GELECEKTİR KUR-AN İSTEDİKTEN SONRA HER YAŞTA ÖĞRENİLİP EZBERLENEBİLİR AMA YAŞ İLERLEDİKÇE DAHA ZORLAŞIR 20 YAŞINDA BİR İNSANIN BEYNİ 50 YAŞINDAKİ BİR İNSANA GÖRE DAHA BERRAK OLDUĞUNDAN BU YAŞLARDA DA EZBERLEMEN KOLAY OLACAKTIR ASLINDA KUR-AN OKUMAKTA EZBERLEMEKTE ZOR DEĞİL ZOR GİBİ GÖRÜNMESİNİN SEBEBİ HAYATIMIZIN İÇİNDE FAZLA OLAMAYIŞINDAN KAYNAKLANIR HER GÜN KUR-AN OKUYAN BİR İNSANIN KUR-AN EZBERLEME VE OKUYUŞU ELBETTE İLERİ SAFHADA OLACAKTIR BİR BAKIMA KUR-AN LA YAŞAMAK GEREK BU HAYIRLI KARARINI ERTELEME DİLERİM HAYIRLARA KAVUŞUR KUR-AN ÖĞRENİP ÖĞRETEN KULLARDAN OLURSUN SELAM VE DUA iLE |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hafız Olmak İstiyorum!!selamün aleyküm, Muhammed Bozdağ a böyle bir soru sorulmuştu yaşı sizden daha büyük çocuk sahibi bir hanım tarafından Bakın hocamız nasıl cevap verdi:Şu var ki hafızlık dünya için değil ahiret için yapılır ahıret ve Allah için yapıyorsanız Allah zaten niyetinize tam karşılık veriyor bu yüzden başarmanızın önemi yoktur, önemli olan bu yolda her türlü gayreti göstermenizdir gösterirsiniz de başaramazsınız, Allah indinde samimi niyetinizin karşılığı defterinize yazılır selamlar![]() Rabbim yardımcınız olsun İnşaAllah başarırsınız![]()
|
|
|
|