Ben Hiç Erkek Gibi Bir Kadın Olmayı İstemedim. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Hiç Erkek Gibi Bir Kadın Olmayı İstemedim.Ben hiç erkek gibi bir kadın olmayı istemedim Ben kadın gibi kadın olmayı istedim Ve hep bunu özledim![]() Ben sadece beni sevsinler istemedim Ben erkeğin omzunu istedim Orada ağlamayı özledim![]() Ben hiç erkekle eşit olmak istemedim Ben erkeğin üstünlüğünü istedim…Bakışından irkilmeyi özledim![]() Ben erkek gibi davranmayı ist ![]() ![]() emedim Kadınsı duygular istedim Dokununca titremeyi özledim![]() Ben hiç erkek gibi hesap sorayım istemedim! İlgilenilmeyi,nazlanmayı şımarmayı özledim Birlikte uyuyup birlikte uyandığımda Erkeğimin gözlerinin içine bakmayı özledim ![]() Ben erkek gibi hep kararları veren olayım istemedim Benim için kararlar verilsin istedim![]() Ben fikirler uyuşsun istedim Ben erkek gibi bağıran olmak istemedim Ben susabilmeyi istedim Sakinlik ve huzuru özledim![]() Ben erkek gibi özgürlük istemedim Kadın gibi özgürlük istedim Kıskanılmayı özledim![]() Ben erkek gibi gözlerim uzaklarda olsun istemedim Yakınımdakileri sevmek istedim Paylaşabilmeyi özledim![]() Ben erkek gibisin demelerini istemedim Sen güzelsin denilsin istedim Yumuşacık duyguları özledim![]() Ben erkek gibi güçlü görüneyim istemedim Gücü onlarda görmek istedim Sahiplenilmeyi korunmayı özledim![]() Ben erkek gibi arkadaş olayım istemedim Ben erkeğimin kadını olayım istedim Kadınım denilmesini özledim![]() Ben erkek gibi hiç baba olmayı istemedim Ben hep anne olmak istedim Anneyken bile bu duyguyu özledim![]() Ben hiç erkeğimin anası olmak istemedim Ben sevgilim denilsin istedim Fark edilmeyi özledim![]() Ben hiç erkek gibi bir kadın olmayı istemedim Ben hep kadın gibi kadın olmayı istedim…Ve içimdeki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() özledim![]() |
|
|
|