Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşka, dair, mesajlar

Aşka Dair Mesajlar

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşka Dair Mesajlar

Bir insanı görür görmez aşık olabilirsiniz ama asla dost olamazsınız
*
Beni öyle sev ki aşk eski bir tarih olsun
*
Hızla kaybolan hayatımızın neresindeyiz?
*
Aşkı özlemek, hayatı özlemekti Yoksa bizler hayatın neşesini özleyen göçmen kuşlar mıyız? Hangimizin yeri yurdu var ki
*
Her güzelliğin arkasında bir ayrılık sevdası olurdu Ve her güzellik, içinde bir kötü niyeti, her kötülük de güne çıkmamış bir iyilik taşırdı
*
İnsan ne kadar çok severse ayrıldığında o kadar acı çekiyordu Aşkta alınan haz, çekilecek acının sınırlarını çiziyordu
*
Gözlerinden süzülüp kalbine inemedim ki, kirpiklerin gülü koruyan diklenler gibi keskindi Kanadım, yaralandım, yenildim, kaybettim seni
*
Sensiz hiçbir şeyin anlamı yok Hiçbir şey senin verdiğin huzuru veremiyor Hiçbir anlamı yok; evin, arabanın, eşyaların, pahalı giysilerin Meğerki insan çok sevdiğini kaybedince içinde hiç kapanmayacak bir yarayla baş başa kalıyormuş Ne zaman geleceksin sevgili? Ne zaman?
*
Eğer severken terk edilmişseniz emin olabilirsiniz, o güne kadar hissetmediğiniz bir acıyla yanacaksınız demektir
*
Kristal cam vazo gibiydi her ilişki Kırılmadan önce en güzel yerlerde saklanırken kırıldıktan sonra her şey bitiyor, çöp kutusuna atılıyordu Aşklarda böyleydi, dostluklarda, evliliklerde, sevgilerde
*
Aşk, eski bir fotoğraftı Silip atamadığım, başka birini seçemediğim ve yok edemediğim eski bir fotoğraf

*
Bazen seninde en az benim kadar yalnız olduğunu biliyorum Kimi zaman sıkıyor hayat seni Acılar canını acıtıyor Hüzün doldurunca yüreğini çekip gitmek, her şeyin tersini yapmak istiyorsun ama hiç bir şey istediğin gibi olmuyor, değil mi? Bende öyleyim; yalnız ve kederli
*
Özlemle doluysa yüreğin, eski bir şarkı hiç susmaz yüreğinden O şarkı; yaşanamayan sevdaların, bastırılmış duyguların, öldürülmüş sesidir O şarkı hayatın kaybedilmiş güzelliğidir
*
Ve bilir misin sevgili, en çok hüznü ve gözyaşını, en büyük sevinç ve coşkuları yine en yakınları yaşatır insana Bazen en yakınlardır en çok birbirine yabancı olanlar Aynı makinede yıkanır kirli giysiler Ve aynı suya karışır, sevginin yanında ihanetin kiri
*
Aşktan uzak kalmak, güneşi unutup ay ışığıyla yetinmek gibidir Oysa gece ne kadar aydınlık olursa olsun gündüz gibi aydınlık olabilir mi?
*
Özlem denizinde boğulmak bu olsa gerek, ne çok özledim seni…
*
Şimdi anımsanan her hatıranla keskin bir kılıç gibi yüreğime saplanıyorsun
*
Ve bittiğinde nefrete dönüşmeyen dostluk olsun bizim aşkımız…
*
Aşk Olmayan Evlerin Kapılarına Kilit Vurulmalı
Ya kapıya kilit vurup çekip gidersiniz ardınıza bakmadan, ya da kabullenerek her şeyi ağır ağır çıkarsınız merdivenleri Kiliti kendi yüreginize vurarak
*
En çılgın aşk bile bir zaman sonra bitiyordu Bitmeyen, içinde derin sevgi bağını taşıyan aşklardı Tıpkı sana duydugum o derin sevgi gibi Yalan ve gelip geçici aşklarin bittigi yerde buldum seni Ya da ben böyle sanmıştım
*
Yüreğinde sevgi ve aşkı taşıyan herkese selam olsun
*
Ne kadar çok sevmişsen o kadar nefretin büyüyor içinde Onu aklından silmek, onu unutmak istiyorsun ama bu kadar kolay olmuyor Hiç yaşanmamış gibi silip atamıyorsun Atamazsın! Çünkü yaşadığın kendi hayatından bir parça Ne kadar çok seversen sev, bu aynı şekilde sevildiğini göstermez
*
Hangi duraktı o, ters yöne giden otobüslere bindiğimiz
Hangi duraktı o, hiç gelmediğin halde seni akşama kadar beklediğim
Hangi duraktı o, seni sonsuza kadar kaybettiğim
Hangi duraktı o, kendimle başbaşa kaldığım
*
Önemli değildi yaşadığımız kentin güzelliği, önemli olan zamansız kapısını çalabileceğimizdostlarımızla aynı kentin yıldızlarını görebilmemizdi
*
Bir kadının dostluğunu kazanmak gökten bir yıldız koparıp cebimize koymak gibidir Cepleri yıldızlarla dolu olanlara ne mutlu
*
Ne zaman gözlerinin içine düşsem sırılsıklam bir yağmura tutuluyorum Ve ardından ebemkuşağı sarıyor dört yanımı Aşık olmak için bir bakış yetiyordu
*
Anladım ki sen de benim gibiydin Tıpkı içindeki duyguları dışa vurmaya cesaret edemeden kendince yaşayan, kendince acı çeken, kendine bağımlı birisi En kötü anlarında dahi maskeni takıp yalanda olsa güzel şeyler söyleyebiliyordun Kendi içindeki depremleri, duyduğun hüznü başkasına yansıtmamak için o an gülümseyebilmeyi iyi beceriyordun Ama o gün yok mu? O gün ne kadar saklasanda gözlerinden anlıyordum içindeki yalnızlığı Sanki beni anlatıyordu bakışların Öylesine gülümsüyorduk ikimizde, bomboş hayata dopdolu bakarcasına
*
Unutma sevgili, birbirimizden başka gidecek hiç kimsemiz yok bizim bu şehirde Kimsesiz çocuklar gibi yapayalnız kalmış olsakta, biz bu kentin çocukları olduk artık, ayrılmak yok, başka şehirlere gitmekte yok Sende gitmeyeceksin, ben de En çok seni seveceğim ben, sende seni Başka dünyalara, başka insanlara, başka dostluklara, başka aşklara gerek kalmayacak birlikte yarattığımız dünyamızda Her ne olursa olsun sen bana yeteceksin, bende sana Biz, birbirimizi sevmek için, bu aşk için yaratılmışız, inan buna Biz, sonsuza kadar birbirimize bağlı kalmalıyız
*
Bilirsin, insan sevgisine ihanet etmeye görsün hemen kirlenir Gönlünde birden fazla sevgiye yerdiğinde ortadan ikiye ayrılır, iki sevgisini de kirletmiş olur

Mustafa Çifci

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com