Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bugün, istedim, kitap, okumak

Bugün Bir Kitap Okumak İstedim..

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bugün Bir Kitap Okumak İstedim..

Konunun yeri burası mı bilmem sadece burda paylaşmak istedim duygularımı yada öfkemi

Bugün bir kitap okumak istedim ve bunu sosyal bir ağ daki profilimden paylaştım tam olarak şuydu yazdığım;

"şöyle sürükleyen aynı zamanda uzun araştırma süreçlerinin sonucunda ortaya çıkmış harbiden emek verilmiş bi kitap okumak istiyorum ya yok mu tavsiye?"

Gelen cevap beni çok üzdü aslında üzmekten ziyade öfkeyle doldurdu içimi İyiki sosyal ağ dediğimiz ortamlarda yazılar klavyeyle oluyor da insan kendini diğerlerini kırmaktan alı koyabiliyor Yorum aynen şuydu;

"HZ MUHAMMEDİN HAYATI VE İSLAMA DAVETİ , CELALETTİN VATANDAŞromanlar yada insanların kafalarına göre uydurmuş olduğu yaş ilerledikçe gerçekçiliği kalmayan sıkıcı kitaplardan bir nefesle kurtulun arkadaşlar Varolan gerçek , ilk gerçek inanmak ve güvenmek Neden kime nasıl güveniyoruz biraz vakit ayıralım hayretle okuyalım Beyin En değerli hazine, gereksiz bilgilerle hazinenin ışığını söndürmeyelim"

Ben şimdiye kadar insanların "nurcu","dinci","tarikatcı" gibi benzeri sıfatlar kullandıkları insanlarla onların, okuduğumuz kitapları bile boş icraat tan gördüğü bizleri ayrı olarak görmelerine anlam verememiştim daha doğrusu vermekten geri kaçmıştım Öyle ki her insan aynıdır demiş bunu savunmuş üstelik insanların birbirlerine birşeyleri dayatıp kendilerini ölesiye zıt kutuplara çekmelerinden bıkmıştım ki bu yorumla karşılaştım Evet insanlar haklıymış dedim bugün

Yani aslında çok merak ediyorum doğduk, büyüdük, olgunlaştık, yaşlandık ve günü geldi öldük bu doğal süreçte insanların öğrenebileceği o kadar hazine varken neden insanlar kendilerini bir kutunun içine hapsedip sadece ordakileri öğrenip ve sadece onları bilerek ölmek ister? Evet şuan duygularımın öfkemle şekillenmemesi için kendimi nasıl tuttuğuma inanamayacaksınız Diyebilirsiniz ki bunda bu kadar sinirlenecek ne var? Çok şey var benim için bu kelimelerde sabrımı sınayan!!

Anlatmak, söylemek , kelimelerle haykırmak istediğim çok şey var aslında ama sadece yukardaki kelimeleri dağarcığımdan çıkarıyorum ki duygularım diğerlerini yumuşatamadan klavyemden kaçmasınlar!

Yazdığım yazıda kimseyi kırmak, üzmek, tartışmaya mahal vermek istemedim sadece paylaşmak istedim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com