![]() |
Bugün Bir Kitap Okumak İstedim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bugün Bir Kitap Okumak İstedim..Konunun yeri burası mı bilmem sadece burda paylaşmak istedim duygularımı yada öfkemi ![]() ![]() Bugün bir kitap okumak istedim ve bunu sosyal bir ağ daki profilimden paylaştım tam olarak şuydu yazdığım; "şöyle sürükleyen aynı zamanda uzun araştırma süreçlerinin sonucunda ortaya çıkmış harbiden emek verilmiş bi kitap okumak istiyorum ya ![]() ![]() Gelen cevap beni çok üzdü aslında üzmekten ziyade öfkeyle doldurdu içimi ![]() ![]() "HZ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben şimdiye kadar insanların "nurcu","dinci","tarikatcı" gibi benzeri sıfatlar kullandıkları insanlarla onların, okuduğumuz kitapları bile boş icraat tan gördüğü bizleri ayrı olarak görmelerine anlam verememiştim daha doğrusu vermekten geri kaçmıştım ![]() ![]() ![]() Yani aslında çok merak ediyorum doğduk, büyüdük, olgunlaştık, yaşlandık ve günü geldi öldük bu doğal süreçte insanların öğrenebileceği o kadar hazine varken neden insanlar kendilerini bir kutunun içine hapsedip sadece ordakileri öğrenip ve sadece onları bilerek ölmek ister? Evet şuan duygularımın öfkemle şekillenmemesi için kendimi nasıl tuttuğuma inanamayacaksınız ![]() ![]() Anlatmak, söylemek , kelimelerle haykırmak istediğim çok şey var aslında ama sadece yukardaki kelimeleri dağarcığımdan çıkarıyorum ki duygularım diğerlerini yumuşatamadan klavyemden kaçmasınlar! ![]() Yazdığım yazıda kimseyi kırmak, üzmek, tartışmaya mahal vermek istemedim sadece paylaşmak istedim ![]() |
![]() |
![]() |
|