![]() |
Erkeğe Şiddete Hayır! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeğe Şiddete Hayır!Erkeğe Şiddete Hayır "O kapıdan girince değişirdi her şey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Babalar daha bir ağırdı o zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıllar geçtikçe bazı şeyler değişmeye başladı sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çevrede pek çok ailede artık gücüyle, kuvveti ile kendisine doğuştan verilen cinsiyet üstünlüğü olmasına rağmen erkekler ikinci planda ![]() ![]() ![]() Bire bir tanık olduğum bir iki anekdot ; Bir süre önce ziyaret ettiğim erkek arkadaşımın evinde koyu bir tartışma var idi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine yakın bir aile dostu ve eşi arasında bir süredir devam eden bir sürtüşmenin ileri boyuta taşındığı haberi üzerine geç vakitte ziyaretlerine gittik ![]() -Genel olarak bizim toplumda erkek kadını ezer, erkek otoriterdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evin reisi evin yiğidi bir güven abidesi babalar artık eşleri ile birlikte bulaşık yıkıyor ![]() ![]() -Tamam hayatım -Peki hayatım -Hemen hayatım Bir nevi pek çoğu farkında olmadan eşlerine ailelerine kendilerini adıyorlar ![]() ![]() Kapı zilleri üzerlerinde artık pek çok kadın ismi yazıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özgürlükleri elinden alınmıştır ![]() ![]() ![]() Evet, son yıllarda ülkemizde aşırı derecede kadına şiddet haberleri yer almakta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komşuya Coğrafya Dersi çalışmaya giden oğlunuz komşu kızını öptüğünde, hafif bir tebessüm ile "Kereta babasına çekmiş, çapkın olacak" diye geçiştirirken, komşu oğlu, kızını öptüğünde içinden o çocuğu parçalamak geliyorsa, kocaman bir tezat vardır ortada ![]() Aslan gibi doğurup, aslan gibi yetiştirip, aslan gibi eğitim verip kedi olmasını beklemek haksızlık ![]() ![]() ![]() Erkeğe şiddete hayır! VedatAli |
![]() |
![]() |
![]() |
Erkeğe Şiddete Hayır! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeğe Şiddete Hayır!Niçin orta yol bulunmazki acaba ![]() ![]() ![]() Kedisi,kaplanı,aslanı yok bu işin gururu,onuru var ![]() Baskın karakterli ise eşlerden biri fazla taviz vermek işi bu boyutlara taşır elbet ![]() ''Erkekler ikinci plana atıldı'' ve ''kadınların konuşma becerisi'' cümlelerinize katılmıyorum ![]() Sebep; Erkeklerin aklı ve mantığı var attırmasınlar kendilerini ikinci plana, seçecekleri kişilerin yüz güzelliğine değil gönül güzelliğine,eşitlik yanlısı olup olmadığına baksınlar ![]() Ağzı olan konuşuyor,bir tek bayanları hedef almak hatalı olur ![]() Teşekkürler hislerinizi bizlere aktardığınız için ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Erkeğe Şiddete Hayır! |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeğe Şiddete Hayır!Herkes her konumda ve durumda eşit olmalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Erkeğe Şiddete Hayır! |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeğe Şiddete Hayır!Alıntı: Evin reisi evin yiğidi bir güven abidesi babalar artık eşleri ile birlikte bulaşık yıkıyor ![]() ![]() Bu paragrafta reis, yiğit ve güven abidesi sıfatları sanki ardından gelen cümledeki yaptığı işler nedeniyle yok oluyor ve bir an da sünepe, kılıbık, güvenilmeyecek biri durumuna düşürülüyor erkek ![]() ![]() ![]() Neyi nasıl paylaştığınla ilgilidir oysa hayat ve eşler arasındaki ilişki ![]() ![]() ![]() Yer süpürmenin veya bulaşık yıkamanın erkekliği bozmayacağını bilen bir çift için sorun teşkil etmez sanırım bu paragaraf ![]() ![]() ![]() Eşlerden biri diğeri için ne yaparsa yapsın ama bunu içinden gelerek ve sevgiyle yapıyorsa ve diğeride bunun farkında olacak olgunluktaysa sorun olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() Ne yapıyorsan yap ama sevgiyle yap ve ne yapılıyorsa senin için saygı duy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|