![]() |
Lale'nin Bebeklik Resimleri :=) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)LaLe'nin Uyumuş halii ![]() Saçındaki bandajada bakın hele uykuda bile süslü ![]() ![]() İşte LaLe uyandıı hehe agzını kapat kız sinek kaçacak ![]() ![]() ![]() LaLe kahvaltı yapıoo ama nasıl bi kahvaltı o öyle ![]() ![]() Ehh birazda oyun vaktii ![]() ![]() ![]() Neyse yeter bu kadar, fazla sinirlendirmeyelim LaLe'yi Aaaa LaLe büyümüşte Forumgerçek'de Forum Yetkilisi olmuş LaLe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)1001 surat LaLe öyküsü gibi olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() Çok sevimli ama güzel olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Bildiğin erkek bu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Gülcan sana o kadar dedim dime, benim bebeklik fotoğraflarımı kimse ile paylaşma diye Hadi ilk fotoğrafta melek gibi uyuyorum, ama öbürlerindeki halime bak kıtlıktan çıkmış gibi Hepsi çok güzeller Teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Lale iğrençsin ![]() ![]() ![]() O nasıl bi yemek yeme şekli ![]() ![]() ![]() ![]() Bizim aileden nasıl çıktın ki sen? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Neyim varmış, sen pembe fırfırlı şapkanı unutma bikerem Ben en ufağı olduğum için beni şımarık büyüttüler, sende durmadan beni çimdiklediğin günleri unuttum sanma Oh canıma deysin hep şikayet ediyordum seni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Seninle sosyal, ekonomik, kültürel, siyasi tüm ilişkilerimi askıya alıyorum LaLe ![]() ![]() ![]() LaLe, fan kulübümü kurdun yoksa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ReaL Seninle sosyal, ekonomik, kültürel, siyasi tüm ilişkilerimi askıya alıyorum LaLe ![]() ![]() ![]() LaLe, fan kulübümü kurdun yoksa ![]() ![]() ![]() Neden askıya alıyormuşun, ufakken bu kadar şirin olduğum için mi, yoksa yemek şeklimden mi? LaLe fan kulübüme sen giremezsin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Lale büyüdükçe renk atmışsın obur cadı ![]() Son resmi a'dan z'ye yaşıyoruz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Yeni halim bu Oki, göz rengim değişti |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Yeni halim bu Oki, göz rengim değişti Bukalemun familyasından mısın yoksa ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Yeni halim bu Oki, göz rengim değişti Yeni halin de tam mıncırmalık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Basakca Bukalemun familyasından mısın yoksa ? Bizde bu irsi Başakca, belirli bir yaştan sonra gözlerimizin rengi kendiliginden değişiyor Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Yeni halin de tam mıncırmalık ![]() ![]() ![]() ![]() Artık orası senin mi, yoksa benim mi şanssızlığım bilemiyeceğim Oki |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Bizde bu irsi Başakca, belirli bir yaştan sonra gözlerimizin rengi kendiliginden değişiyor Artık orası senin mi, yoksa benim mi şanssızlığım bilemiyeceğim Oki İrsiii ![]() ![]() ![]() ![]() Yedim mi ? Bilimsel veriler olamadan yemem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Yeni halim diye yalan yanlış resimler ekleme Lale ![]() Sayın FG ahalisi; işte huzurlarınzda Lale ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|