Lale'nin Bebeklik Resimleri :=) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)LaLe'nin Uyumuş halii ![]() Saçındaki bandajada bakın hele uykuda bile süslü ![]() İşte LaLe uyandıı hehe agzını kapat kız sinek kaçacak ![]() ![]() LaLe kahvaltı yapıoo ama nasıl bi kahvaltı o öyle ![]() Ehh birazda oyun vaktii ![]() ![]() Neyse yeter bu kadar, fazla sinirlendirmeyelim LaLe'yi Aaaa LaLe büyümüşte Forumgerçek'de Forum Yetkilisi olmuş LaLe LaLe LaLe LaLe LaLe LaLe![]() |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)1001 surat LaLe öyküsü gibi olmuş ![]() Her karede ayrı bir LaLe![]() ![]() Çok sevimli ama güzel olmuş ![]() Teşekkürler![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Bildiğin erkek bu |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Gülcan sana o kadar dedim dime, benim bebeklik fotoğraflarımı kimse ile paylaşma diye Hadi ilk fotoğrafta melek gibi uyuyorum, ama öbürlerindeki halime bak kıtlıktan çıkmış gibi Hepsi çok güzeller Teşekkürler |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Lale iğrençsin ![]() ![]() O nasıl bi yemek yeme şekli Böyle mi öğrettim ben sana ablacım ya![]() ![]() Bizim aileden nasıl çıktın ki sen? |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Neyim varmış, sen pembe fırfırlı şapkanı unutma bikerem Ben en ufağı olduğum için beni şımarık büyüttüler, sende durmadan beni çimdiklediğin günleri unuttum sanma Oh canıma deysin hep şikayet ediyordum seni |
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Seninle sosyal, ekonomik, kültürel, siyasi tüm ilişkilerimi askıya alıyorum LaLe ![]() ![]() LaLe, fan kulübümü kurdun yoksa ![]() ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ReaL Seninle sosyal, ekonomik, kültürel, siyasi tüm ilişkilerimi askıya alıyorum LaLe ![]() ![]() LaLe, fan kulübümü kurdun yoksa ![]() ![]() Neden askıya alıyormuşun, ufakken bu kadar şirin olduğum için mi, yoksa yemek şeklimden mi? LaLe fan kulübüme sen giremezsin |
|
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Lale büyüdükçe renk atmışsın obur cadı ![]() Son resmi a'dan z'ye yaşıyoruz Vah anam vah bize agahahfhajdf
|
|
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Yeni halim bu Oki, göz rengim değişti |
|
|
|
#11 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Yeni halim bu Oki, göz rengim değişti Bukalemun familyasından mısın yoksa ? |
|
|
|
#12 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Yeni halim bu Oki, göz rengim değişti Yeni halin de tam mıncırmalık Bana mı öpücük atıyorsun![]() Ah ah yanlış dünyaya gelmişim |
|
|
|
#13 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Basakca Bukalemun familyasından mısın yoksa ? Bizde bu irsi Başakca, belirli bir yaştan sonra gözlerimizin rengi kendiliginden değişiyor Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Yeni halin de tam mıncırmalık Bana mı öpücük atıyorsun![]() Ah ah yanlış dünyaya gelmişim Artık orası senin mi, yoksa benim mi şanssızlığım bilemiyeceğim Oki |
|
|
|
#14 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Bizde bu irsi Başakca, belirli bir yaştan sonra gözlerimizin rengi kendiliginden değişiyor Artık orası senin mi, yoksa benim mi şanssızlığım bilemiyeceğim Oki İrsiii ![]() ![]() ![]() Yedim mi ? Bilimsel veriler olamadan yemem ![]() ![]() inanmam yani![]() ![]()
|
|
|
|
#15 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Lale'nin Bebeklik Resimleri :=)Yeni halim diye yalan yanlış resimler ekleme Lale Sayın FG ahalisi; işte huzurlarınzda Lale ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|