![]() |
Sevimli Ayaklar. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevimli Ayaklar.Iain Blake?in çakıl taşlarla yaptığı sevimli ayaklar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevimli Ayaklar. |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevimli Ayaklar.Taşlardan ayak yapmak hiç aklıma gelmemişti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevimli Ayaklar. |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevimli Ayaklar.Çakıl taşı toplamak daha bir zevkli olacak bu kareleri gördükten sonra Pitsy tahmin edebiliyorum yumoş yumoş GeceLuna sen çakıl taşlarını bul gerisini bize bırak |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevimli Ayaklar. |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevimli Ayaklar.Plaja indiğimde hemen ilk yapacağım taş aramak olacak ![]() Genellikle hep üzerine resim yapmak için yassı ve kaymak gibi taş ararım |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevimli Ayaklar. |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevimli Ayaklar.Parmakların hepsi ayrı renk ![]() Lale plajda arayacakmış ben de kaldırım taşlarında mı arasam? |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevimli Ayaklar. |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevimli Ayaklar.Çok sevdim bunları ben iyi de ben nerede bulacağım böyle düzgün taşları |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevimli Ayaklar. |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevimli Ayaklar.Çok Tatlı duruyolar, bende istiyorum) |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevimli Ayaklar. |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevimli Ayaklar.Taşı ne yapayım? Gerçeği olsa da yesem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevimli Ayaklar. |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevimli Ayaklar.Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Subutay Ayak yemek İlginç Bebek ayağı farklı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevimli Ayaklar. |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevimli Ayaklar.Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Bebek ayağı farklı ![]() Galiba bir evvelki hayatinizda köpek baligiydiniz, onlarda diplerde yüzebilmesi icin tas yiyorlar ![]() Halbuki bu varliklar, her seyi yerler ![]() Simdi kusura bakma yam yam diyemedim ![]() |
![]() |
![]() |
|