İzmir - Çeşme'de Akvaryumlu Villa Duvarı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İzmir - Çeşme'de Akvaryumlu Villa Duvarıİnanamıyorum O havuzun içindeki balıklar muhakka piranadır, yoksa bu kadar cesaret olamaz
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İzmir - Çeşme'de Akvaryumlu Villa Duvarıhemşerimin zevkine bakın yaa |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İzmir - Çeşme'de Akvaryumlu Villa Duvarıtorosun ne işi var villanın içinde |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İzmir - Çeşme'de Akvaryumlu Villa DuvarıYoldan geçiyor ![]() ![]() Yansıma yansıma![]() ![]() ![]() Feyk değildir he ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İzmir - Çeşme'de Akvaryumlu Villa Duvarıneyk bende onu belirtmek istemiştim aldın mesajı |
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İzmir - Çeşme'de Akvaryumlu Villa DuvarıYabancı resim paylaşım sitelerinde cirit atarken, aynı yerin farklı 2 fotoğrafına denk geldim ![]() ![]() Levrekleri görebiliyorum![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İzmir - Çeşme'de Akvaryumlu Villa Duvarıo villa senin olmasın real |
|
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İzmir - Çeşme'de Akvaryumlu Villa DuvarıÇuprada var orda deniz suyumu koşmuşlar acaba içerisine |
|
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İzmir - Çeşme'de Akvaryumlu Villa DuvarıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kardelen26 o villa senin olmasın real Bir ayda balık bırakmazdım ki orada ![]() ![]() * * * Muhtemelen deniz suyudur Uslu ![]() Villa olduğuna göre, akvaryumlar ile ilgilinen çalışan kişi vardır ![]() ![]() ![]() Adamda amma uçuk zevk varmış he ![]() ![]()
|
|
|
|
#11 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İzmir - Çeşme'de Akvaryumlu Villa DuvarıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ReaL Bir ayda balık bırakmazdım ki orada ![]() ![]() * * * Muhtemelen deniz suyudur Uslu ![]() Villa olduğuna göre, akvaryumlar ile ilgilinen çalışan kişi vadır ![]() ![]() ![]() Adamda amma uçuk zevk varmış he ![]() ![]() ![]() Pardon unuttum Balık = ReaL di demi |
|
|
|
#12 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İzmir - Çeşme'de Akvaryumlu Villa DuvarıHergün olsa gık demem yerim ![]() ![]() Balık bu ya, sevilmez mi ![]() ![]()
|
|
|
|
#13 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İzmir - Çeşme'de Akvaryumlu Villa DuvarıTek kurşunluk işi var camların |
|
|
|
#14 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İzmir - Çeşme'de Akvaryumlu Villa Duvarıtamam bende böyle yaptıracağım evciğimi |
|
|
|
#15 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İzmir - Çeşme'de Akvaryumlu Villa DuvarıMerak ettim, kediler o duvardan nasıl uzak tutuluyor ki |
|
|
|